ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ολυμπιακός Γαλατάδων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0 (φώτο-δηλώσεις-βίντεο)

Ολυμπιακός Γαλατάδων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0 (φώτο-δηλώσεις-βίντεο)

DSCF5454Με λευκή ισοπαλία 0-0 επέστρεψε από τους Γαλατάδες Γιαννιτσών αγωνιζμόμενος κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα της πόλης μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με 10 παίχτες από το 13΄ μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τσελέπη σε ανατροπή του Γ. Κίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερα την άμυνά τους και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας από τους πρωταθλητές της Ημαθίας. Στο 75′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτης Κίτσας του ΠΑΟΚ.

Καλύτερος του ΠΑΟΚ ο Ζαχαριουδάκης ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Λαδάς και ο Π. Κίτσας.

Ολυμπιακός Γαλατάδων: Μπόκος, Μανδάλης, Γουρατζίδης, Τόπκας, Βουτάρας, Τσελέπης, Χατζής (84′ Νόσης), Χάρτσιος (66′ Ιωαννίδης), Καραδήμος (86′ Κοεμτζίδης), Ορφανίδης, Καραφουλίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Θεοδώρου, Δ. Λαδάς, Ε.Π. Κίτσας, Νουσιόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Αθ. Κίτσας, Πατατούκας (84′ Σπ. Κίτσας), Γ. Κίτσας, Ζωγράφος (76′ Μουρατίδης), Π. Κίτσας, Τζέπης.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος Μακεδονίας

Βοηθοί: Ηλ. Παπαδόπουλος – Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

Γαλατάδες αποστολή: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *