ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Καταγγελία παράταξης Γκυρίνη για προσπάθεια εξαγοράς ψήφων στον συνοικισμό

Καταγγελία παράταξης Γκυρίνη για προσπάθεια εξαγοράς ψήφων στον συνοικισμό

gkyrinis1 (2)Το γραφείο τύπου του Παναγιώτη Γκυρίνη ανακοίνωσε:

Καταγγέλλουμε την απόπειρα εξαγοράς ψήφων με συλλογή ταυτοτήτων στον συνοικισμό Αγίου Γεωργίου

Παράσταση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μπουκλά στην ΑΔ Ημαθίας

Με προσωπική του παρέμβαση και επίσκεψη στον ταξίαρχο αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας κ. Μπαντουβάκη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Γιώργος Μπουκλάς καταγγέλλει ότι άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης έχουν αποδυθεί σε μια μεγάλη προσπάθεια εξαγοράς ψήφων μέσα στον συνοικισμό Αγίου Γεωργίου με σκοπό να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γ. Μπουκλάς ενημερώθηκε από την Δευτέρα για την κατάσταση αυτή και αντέδρασε άμεσα. Ενημέρωσε τους πρωτεργάτες αυτής της κίνησης που μαζεύουν ταυτότητες και δίνουν πενηντάρικα για να αγοράσουν τις ψήφους ότι θα προσφύγει στον αστυνομικό διευθυντή ώστε να μην μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για ρουφιανιές κλπ

Το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκε τον ταξίαρχο και του ανέφερε αναλυτικά τα όσα γίνονται στον «μαχαλά» και άκουσε τον αστυνομικό διευθυντή να δηλώνει ότι θα κάνει τα νόμιμα.

Συνεπώς, να γνωρίζουν όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά και όσοι τους καθοδηγούν ότι μια πιθανή σύλληψη θα αποκαλύψει το μέγεθος της απαράδεκτης αυτής τακτικής από τους πανικόβλητους απερχόμενους διοικούντες που φαίνεται να ξοδεύουν πολλά λεφτά για να κρατηθούν στις καρέκλες της εξουσίας.

Όμως, ότι και να κάνουν το μόνο που θα πετύχουν είναι να εξαγριώσουν κι άλλο τον κόσμο που βλέπει την απέλπιδα προσπάθειά τους να κρατηθούν στην εξουσία και εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο. Να είναι σίγουροι ότι θα τους εκδικηθούν με την ψήφο τους ακόμα πιο δυνατά αυτή την Κυριακή τώρα που βλέπουν τέτοιες τακτικές. Ας το αντιληφθούν ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι και πρέπει να φύγουν χωρίς προβλήματα. Φτάνει πια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *