ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Φώτης Δημητριάδης: “Γιατί κρύβεται ο κ. Γκυρίνης;”

Φώτης Δημητριάδης: “Γιατί κρύβεται ο κ. Γκυρίνης;”

banner_dimitriadisΑπό το γραφείο τύπου του Φώτη Δημητριάδη ανακοινώθηκε:

Αφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη της Αλεξάνδρειας τα όσα διαδραματίζονται με την προσπάθεια Μέσων Ενημέρωσης να οργανώσουν debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων και τον κ. Γκυρίνη να αρνείται να παραστεί έστω και σε ένα από αυτά.

Επιχείρησε η TV100 να προσκαλέσει τους δυο μας, το δεχθήκαμε εμείς, το αρνήθηκε αυτός. Ακριβώς τα ίδια τώρα με το “Αλεξάνδρεια – Γιδάς”.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα είναι το μοναδικό παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα, με τους 2 υποψηφίους της 2ης Κυριακής να μην έχουν αναμετρηθεί πουθενά ούτε μια φορά.

Για όσους θεωρούν ανεξήγητη τη συμπεριφορά αυτή, η απάντηση είναι οτι έχει εξήγηση…

Ο κ. Γκυρίνης δεν έχει την παραμικρή γνώση των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης. Τί να πει όταν ερωτηθεί για εξειδικευμένα ζητήματα; ΔΕΝ έχει απάντηση.

Σε ολόκληρη την προεκλογική εκστρατεία δεν πρότεινε ούτε ένα έργο για την περιοχή, που να είναι κοστολογημένο και μελετημένο. Τί να πει όταν θα ρωτηθεί; ΔΕΝ έχει απάντηση.

Εκπροσωπεί ένα παρελθόν υπερχρέωσης του Δήμου Αλεξάνδρειας, εμείς γλιτώσαμε τους δημότες από τα χρέη και την οικονομική καταστροφή. Θα δεχόταν να στιγματίσει τα χρέη του παρελθόντος; ΔΕΝ έχει απάντηση.

Οσο για τις δήθεν καταγγελίες του που θυμίζουν εκλογικές εκστρατείες των δεκαετιών του ΄80 και του ΄90, η απάντησή μας είναι “φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Πέρα από τις προφάσεις του ένα είναι το συμπέρασμα. Κρύβεται. ΟΙ ψηφοφόροι, όμως, του Δήμου Αλεξάνδρειας ΔΕΝ θα του επιτρέψουν να “δοξαστεί κρυπτόμενος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *