ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Στέφανου Δελιόπουλου

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Στέφανου Δελιόπουλου

deliopoulos2Φίλες και Φίλοι, έχοντας την ανάγκη να εκφράσω τα συναισθήματα μου για την συγκινητική στήριξή σας στον Παναγιώτη Γκυρίνη και σε εμένα προσωπικά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τόσο εγώ και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι που με πλαισίωσαν.

Τα αποτελέσματα της 18- 05-2014, έδειξαν ότι ο λαός του δήμου είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα και να εμπιστευτεί νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες και όνειρα,  για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον, για τον τόπο όπου ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Με την απόφασή σας αυτή, δώσατε την μεγαλύτερη ώθηση σε εμένα αλλά και στην «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό στην εκκαθάριση του στείρου παρελθόντος, των στείρων σκέψεων και των ανορθόδοξων τρόπων λειτουργίας της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Το όνομα του Δήμου μας έχει μια μεγάλη ιστορία, είναι η προίκα που μας άφησαν οι προγονοί μας, από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που κατά τα γραφόμενα, ανακάλυψε τον τόπο αυτό. Επιτέλους ας το αξιοποιήσουμε αυτό το Μέγα όνομα.

Τέλος,  θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά και να σας θυμίσω πως, όλοι μαζί και ο  κάθε ένας μόνος του, είμαστε οι ίδιοι που ορίζουμε την τύχη μας και το μέλλον αυτού του τόπου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου που όλο αυτό το διάστημα με στήριξαν,  για να μπορέσω, έντιμα και ηθικά να αγωνιστώ για το μέλλον μας.

                                                                   Με φιλικούς χαιρετισμούς

                                                         ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *