ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ευχαριστήρια επιστολή του Κώστα Ναλμπάντη

Ευχαριστήρια επιστολή του Κώστα Ναλμπάντη

68773_102762473122156_4072316_nΈνας από τους πρωτεργάτες του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” ο οποίος από την πρώτη στιγμή έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο πλάι στον Παναγιώτη Γκυρίνη και όχι μόνο, Κώστας Ναλμπάντης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας για την στήριξη του προσώπου μου στις δημοτικές εκλογές του 2014. Ήταν τιμή για μένα που για ακόμα μία φορά οι πολίτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε μένα και ένα μεγάλο Ευχαριστώ θα ήταν το ελάχιστο που μπορώ να εκφράσω αυτές τις ώρες. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες στον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη και τον ίδιο τον νέο δήμαρχο αυτοπροσώπως.

Προ πάντων όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και ειδικότερα την σύζυγό μου Μόρφω που για 4η εκλογική αναμέτρηση στην οποία συμμετέχω στον δήμο Αλεξάνδρειας στάθηκε δίπλα μου παραβλέποντας τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και σε αυτόν τον αγώνα.

Η επόμενη ημέρα στον δήμο Αλεξάνδρειας θα είναι καλύτερη, οι δεσμεύσεις που κάναμε με την Ώρα Ευθύνης θα υλοποιηθούν με την στήριξη πάντοτε όλου του δήμου της Αλεξάνδρειας.

Σας Ευχαριστώ πολύ όλους

Κώστας Ναλμπάντης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *