ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ευχαριστήρια δήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου

Ευχαριστήρια δήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου

argyΕυχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους και όλες εσάς που με τιμήσατε πραγματικά με την ψήφο σας και με αναδείξατε ΠΡΩΤΟ στο συνδυασμό Περιφέρεια Πρωταθλήτρια με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον Γιάννη Ιωαννίδη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας τον Στάθη Σατηγιαννίδη.

Ευχαριστώ ταυτόχρονα την οικογένειά μου και όλους όσους και όσες με βοήθησαν ενεργά, διέδωσαν και στήριξαν την υποψηφιότητά μου με οποιονδήποτε τρόπο.

Δώσαμε μια ομολογουμένως δύσκολη και μοναχική μάχη κάτω από εξαιρετικά αντίξοες πολιτικές και τοπικές συνθήκες, αλλά και με άνισους όρους. Ο αγώνας μας όμως ήταν απόλυτα έντιμος και καθαρός και βασίσθηκε, όπως πάντοτε, στη συνέπεια, σε αρχές και αξίες. Δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό διότι έτσι αποφάσισαν οι πολίτες. Συγχαρητήρια στους νικητές και καλή δύναμη στο έργο τους προς όφελος της Ημαθίας.

Σε ό,τι με αφορά, επιβεβαιώθηκαν οι προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης και εκπροσώπησης που διατηρώ με τους συμπολίτες μας. Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσω να συμπαραστέκομαι στην προώθηση και επίλυση των ατομικών και συλλογικών αιτημάτων.

Η σημαντική εκτίμηση και η αποδοχή του απλού κόσμου, μου δίνουν τεράστια δύναμη και καθιστούν αυτονόητη τη συνέχιση της παρουσίας μου στα κοινά του τόπου μας, από την πρώτη γραμμή των επερχόμενων αγώνων.

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ Γ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *