ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έσβησε το όνειρο της Γ΄ Εθνικής για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο από την Χαλκιδική)

Έσβησε το όνειρο της Γ΄ Εθνικής για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο από την Χαλκιδική)

DSCF5805Την ήττα με 4-1 στη Χαλκιδική γνώρισε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας και όπως όλα δείχνουν το όνειρο της Γ’ Εθνικής σβήνει για την ομάδα της πόλης μας.

Μαθηματικά μπορεί να υπάρχει μία μικρή ελπίδα ακόμα, ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να είναι αρκετή αφού ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Αρναίας χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και δικαίως έφτασε στο τελικό 4-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0 στο 16′ όταν ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κελεσίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 27′ ο Λεμονής με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα της Αρναίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ ο Αθ. Κίτσας θα μειώσει για τον ΠΑΟΚ σε 2-1. Στο 77′ ο Γ. Μπουλγουρίδης με ατομική προσπάθεια θα πετύχει το 3-1. Δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Δημογκίκας με κοντινό πλασέ θα γράψει το τελικό 4-1.

Δείτε εικόνες και βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών: 

https://www.youtube.com/watch?v=HXgvEJ7Xiuw&list=UUbdzJ_9azhSUDz3QR0fElKQ

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Λεμονής, Μιτσιρλιάνης, Παπαδόπουλος, Τζώτζος, Μαυραγγελίδης (90′ Μηνασίδης), Λ. Μπουλγουρίδης, Τσιτογιάννης, Γ. Μπουλγουρίδης (90′ Κιάτος), Δημογκίκας (94′ Πεταλίδης), Κελεσίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Κ. Θεοδώρου, Λαδάς, Ελ. Κίτσας του Π., Νουσιόπουλος (63′ Δημοσθένους), Ζαχαριουδάκης, Αθ. Κίτσας, Πατατούκας (63′ Σπ. Κίτσας), Γ. Κίτσας, Ζωγράφος, Κ. Κίτσας (22′ Ελ. Κίτσας του Δ.), Τζέπης.

Χαλκιδική αποστολής: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *