ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αναχωρεί για τη Σμύρνη το καράτε Πλατέος (φώτο)

Αναχωρεί για τη Σμύρνη το καράτε Πλατέος (φώτο)

1004718_10151691785170140_558733102_n

Γράφει ο Μπάμπης Καραμουρατίδης

Όπως σας υποσχέθηκα, επανέρχομαι με νεότερα για το καράτε Πλατέος. Αξίζει να σημειώσω εδώ, ότι της μεγάλης προσπάθειας εκμάθησης και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο του καράτε (πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου) ηγούνται οι Χρήστος Ξανθόπουλος και Όλγα Τσακμακίδου ως προπονητές όπως επίσης και ο αξιόλογος προπονητής της σχολής καράτε ο οποίος είναι και Εθνικός προπονητής, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι προσπάθειες λοιπόν αυτών των προπονητών από από προσπάθειες αρκετών χρόνων απέδωσαν εκ νέου καρπούς (έχουν πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη).

Σήμερα λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω παρακάτω αυτούς τους αθλητές (άνδρες – γυναίκες) που θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε που θα γίνει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Σμύρνη από τις 6 έως 8 Ιουνίου 2014.

Αυτοί οι αθλητές και αθλήτριες είναι οι: 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΔΕΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΔΕΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχουν σαράντα (40) χώρες και όπως καταλαβαίνετε συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος όπως επίσης είναι πολύ μεγάλη και τεράστιας σημασίας η συμμετοχή αυτών των πέντε αθλητών – αθλητριών από το ΠΛΑΤΥ Ημαθίας.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, στους προπονητές και κυρίως στα παιδιά αυτά τα οποία δείχνουν τον δρόμο της Αρετής και μέσα από τον αθλητισμό.

Εύχομαι σε όλους αυτούς που προανέφερα κάθε επιτυχία και με μετάλλια.

Θα επανέλθω με νεότερα μετά την επιστροφή τους από την Σμύρνη.

Μπάμπης Καραμουρατίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *