ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με διακρίσεις και καλές εμφανίσεις επέστρεψε από τη Σουηδία ο ΑΣΚ Αλεξάνδρειας (εικόνες)

Με διακρίσεις και καλές εμφανίσεις επέστρεψε από τη Σουηδία ο ΑΣΚ Αλεξάνδρειας (εικόνες)

IMG_2089Επιλεγμένοι με την εθνική ομάδα για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JU-JITSU ήταν οι αθλητές μας του Α.Σ.Κ.Αλεξάνδρειας, και του Α.Σ ΗΜΑΘΙΩΝ που προπονούνται με τους Παπαδόπουλο Βασίλη, τον Γιάννη και Στέφανο.

Το πανευρωπαικό αυτό πρωτάθλημα διεξήχθει στην πόλη Λούντ στη ΣΟΥΗΔΙΑ, στης 24-25 Μαίου 2014, ήταν ένα πρωτάθλημα ju-jitsu ηλικίας -18και -21 ετών.

Εξαιρετικά αγωνίστηκαν και οι οκτώ αθλητές μας, ΜΑΧΗΤΕΣ, πάλεψαν με θάρρος καλά προετοιμασμένοι,να αντιμετωπίσουν τους αθλητές της Ευρώπης σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ,κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

Ένα πολύ δυνατό χάλκινο μετάλλιο επάξια κέρδισε ο ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ στα -18 ετών και στα -63 κιλά, κερδίζοντας επίσης και το άνευ εξετάσεως στο Πανεπηστήμιο.

Την 4η θέση πήρε στην κατηγορία της η ΤΡΑΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ, όπου αγωνίστηκε καλά.

Την 5η θέση κέρδισε σε μια δύσκολη κατηγορία ο ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ χάνοντας για λίγο στους ημιτελικούς μετά από τρείς δυνατούς αγώνες.

Την 5η θέση στα -48 κιλά κέρδισε η ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ η οποία αγωνίστηκε πολύ καλά,και έξυπνα με πολλές δυνατότητες.

Επίσης την 5η θέση στην κατηγορία της στα συν 70 κιλά πήρε η ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. 

Ο 5ος παγκόσμιος πρωταθλητής νέων το 2013 στη Ρουμανία, αν και καλά προετοιμασμένος ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ δεν κατάφερε μετά από δύο αγώνες να συνεχίσει.

Οι αθλήτριες ΜΠΟΥΡΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ αγωνίστηκαν μόνο στο DUO SYSTEM ( ζευγάρια σε πρόγραμμα τεχνικών αυτοάμυνας) κατακτώντας την 7η θέση.

Το Δ/Σ του συλλόγου Α.Σ.Κ.Α, και οι προπονητές, συγχαίρουν τους αθλητές-τριες τους καθώς και όλη την εθνική ομάδα ju-jitsu ,για την συμμετοχή τους, και για τις πολύ σημαντικές διακρίσεις που έφεραν στη χώρα μας, και για κάποιους την μοριοδότηση, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης ευχαριστούν τον προπονητή-κόουτς κ. Δούμα Αλέξανδρο για την καθοδήγηση που πρόσφερε στους αθλητές μας, ενώ αγωνίζονταν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *