ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου αποχαιρετάει τη σαιζόν στην Αθήνα ο Χάρης Μακρής από την Αλεξάνδρεια!

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου αποχαιρετάει τη σαιζόν στην Αθήνα ο Χάρης Μακρής από την Αλεξάνδρεια!

xarismakrisΤο μουσικό πρόγραμμα «Σε Βλέπω Στο Ποτήρι Μου» χαρακτηρίστηκε ως μία από τις επιτυχημένες εκπλήξεις της χειμερινής περιόδου και τώρα επιστρέφει για μια αποχαιρετιστήρια βραδιά την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Ρυθμό Stage.

Ο συμπατριώτης μας, μουσικός, Χάρης Μακρής, μια νέα λαϊκή φωνή, που κέρδισε το κοινό της πρωτεύουσας με την αμεσότητά του τον προηγούμενο χειμώνα, θυμίζει για ακόμη μια φορά τα «λαϊκά που ξέρουμε όλοι απέξω» και συναντάμε κλασικά στα «δεύτερα μέρη» των μουσικών προγραμμάτων, όπως τα Τι Σου ‘Κανα Και Πίνεις, Μέθυσε Απόψε Το Κορίτσι Μου, Η Φαντασία, Αν Πεθάνει Μια Αγάπη, Τι Θέλεις Να Κάνω, Ξένος Για Σένανε Κι Εχθρός, Δεν Υπάρχουνε Λόγια, Κάνε Λιγάκι Υπομονή– όσα δηλαδή έχουμε αγαπήσει από μεγάλους ερμηνευτές όπως τον Μητροπάνο, τον Πάριο, τον Νταλάρα, τον Πουλόπουλο, την Μοσχολιού, την Αλεξίου, την Βάνου.

Μαζί του η Ειρήνη Τουμπάκη, μια επίσης νέα ερμηνεύτρια, με φωνή που παραπέμπει στη στόφα αγαπημένων λαϊκών τραγουδιστριών, συμπληρώνει ιδανικά το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο παραγωγός του Μελωδία 99,2, Δημήτρης Βραχνός.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το πρόγραμμα:

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο-Ενορχηστρώσεις: Άκης Μουχλιανίτης

Μπουζούκι: Βασίλης Παπαδόπουλος

Ακκορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου

Κοντραμπάσο: Μίμης Ντούτσουλης

Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος

Αν βρεθείτε στην πρωτεύουσα αύριο Παρασκευή επισκεφτείτε το Ρυθμός Stage, στη Μαρίνου Αντύπα 38 με τηλέφωνο: 210 9750060.

Η ώρα έναρξης: 23.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *