ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αποκλειστικό: Έγγραφο Βεσυρόπουλου από τις 17/06 για το Γυμνάσιο Πλατέος (εικόνα)

Αποκλειστικό: Έγγραφο Βεσυρόπουλου από τις 17/06 για το Γυμνάσιο Πλατέος (εικόνα)

vesiropoulos (2)Αθόρυβα, μεθοδικά και χωρίς παλαιοκομματικές πρακτικές, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, πέτυχε, όπως όλα δείχνουν, τη συνέχιση λειτουργίας του Γυμνασίου Πλατέος, αφού όπως μαθαίνουμε, υπογράφηκε από τον αρμόδιο Υφυπουργό η σχετική απόφαση και αναμένεται η επίσημη δημοσιοποίηση.

Ο Βουλευτής Ημαθίας, όπως αποδεικνύουν η επιστολή που έστειλε από τις 17 Ιουνίου στον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, και οι συναντήσεις εργασίας που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρατάσιο αλλά και τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρότεινε την παράταση της απόφασης αναστολής της κατάργησης του Γυμνασίου Πλατέος και για το επόμενο σχολικό έτος 2014 – 2015.
Η πρόταση του κ. Βεσυρόπουλου έγινε αποδεκτή αφού με την απόφαση που υπεγράφη, συνεχίζεται η λειτουργία του Γυμνασίου Πλατέος και το νέο σχολικό έτος.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βεσυρόπουλος καταφέρνει να διασφαλίσει τη συνέχιση λειτουργίας του εν λόγω Γυμνασίου, αφού και πέρυσι, που αιφνιδίως μεθοδευόταν η συγχώνευση – κατάργηση του Γυμνασίου την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013, ήταν αυτός που μετέβη εκτάκτως στην Αθήνα και σε συνεργασία με τον τότε Υπουργό Παιδείας κατάφερε να αποτρέψει την κατάργηση του Γυμνασίου.

Ο Απόστολος δείχνει αποτελεσματικότητα και εξαιρετικά αντανακλαστικά ενώ άλλοι σπεύδουν ”κατόπιν εορτής” και με την ξεπερασμένη μέθοδο του ”κατόπιν ενεργειών μου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *