ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

ΓΥΝΑΙΚΑ: Γνωρίζατε αυτές τις 5 χρήσεις του λεμονιού στην ομορφιά;

ΓΥΝΑΙΚΑ: Γνωρίζατε αυτές τις 5 χρήσεις του λεμονιού στην ομορφιά;

ΛΕΜΟΝΙ1Εσείς γνωρίζατε ότι τα λεμόνια εκτός από την όμορφη γεύση που προσφέρουν στα φαγητά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν βοηθήματα ομορφιάς;

Παρακάτω θα βρείτε πέντε απλούς τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια στο πρόσωπό σας και να απαλλαγείτε από σπυράκια και μαύρους κύκλους!

•Ανακατέψτε απλά ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη σε δύο κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας και αφήστε το για δέκα λεπτά. Θα καταφέρετε να απομακρύνετε τις ρυτίδες.

• Αν τα μάτια σας είναι κουρασμένα και πρησμένα. Προσθέστε το χυμό ενός λεμονιού σε ένα μπολ και προσθέστε δύο φέτες αγγουριού. Αφήστε τις για λίγα λεπτά πάνω στα μάτια σας και μειώστε τους μαύρους κύκλους.

• Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό, καθαρίζοντάς το με λεμόνια θα το αποκαταστήσετε. Βάλτε σε ένα μπολ βραστό νερό και προσθέστε τη φλούδα μισού λεμονιού. Βάλτε το πρόσωπό σας πάνω από το μπολ με μια πετσέτα πάνω του για να κρατήσει τον ατμό και απολαύστε το χαλαρωτικό άρωμα λεμονιού.

• Φτιάξτε μια μάσκα θεραπείας αναμειγνύοντας δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης με μία κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και τέσσερις κουταλιές της σούπας απλό γιαούρτι και καθαρίστε το πρόσωπό σας. Αφήστε το μείγμα στο πρόσωπό για πέντε λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

• Τέλος, χρησιμοποιήστε τα λεμόνια ως τοπικό «φάρμακο». Απλά βάλτε το χυμό μισού λεμονιού σε ένα μικρό μπολ και ταμπονάρετε με βαμβάκι στο πρόσωπό σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε τα μάτια σας. Αφήστε το για δέκα λεπτά και ξεπλύνετε.

Jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *