ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ολυμπιακό-αγωνιστικό TAE KWON DO: Στο Βέλγιο ο πρωταθλητής μας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης

Ολυμπιακό-αγωνιστικό TAE KWON DO: Στο Βέλγιο ο πρωταθλητής μας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης

konΣτις 2 Αυγούστου αναχωρεί για την Αμβέρσα του Βελγίου ο πρωταθλητής Ευρώπης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.

Ο Χαμαλίδης είναι επίσημος καλεσμένος της Ομοσπονδίας Ολυμπιακού TAE KWON DO του Βελγίου το οποίο διοργανώνει από τις 2 μέχρι 9 Αυγούστου CAMP Ολυμπιακής προετοιμασίας για τους αθλητές που θα στείλει στην Ολυμπιάδα εφήβων που θα γίνει στην Κίνα το 2014.

Ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που κάλεσε η Ομοσπονδία του Βελγίου για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο CAMP στο οποίο θα βρεθούν αθλητές από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μεγάλη τιμή στον πρωταθλητή του συλλόγου της Αλεξάνδρειας ο οποίος θα αποκομίσει εμπειρίες από το CAMP οι οποίες σίγουρα θα του βοηθήσουν στην πορεία του στόχου του που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο, αφού η ομάδα του Βελγίου είναι από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη στο ΤΑΕ KWON DO και θα στείλει 4 αθλητές στην Ολυμπιάδα εφήβων που θα γίνει τον φετινό Αύγουστο στην Κίνα.

Ο Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αλεξάνδρειας και ο προπονητής Γρηγόρης Χαμαλίδης ευχαριστούν την Ομοσπονδία του Βελγίου για την πρόσκληση και ιδιαίτερα τον Ομοσπονδιακό προπονητή του Βελγίου κ. Καρίμ.

Η προετοιμασία, η διαμονή και η διατροφή του αθλητή μας στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Βελγίου είναι προσφορά της Ομοσπονδίας TAE KWON DO του Βελγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *