ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

ΓΥΝΑΙΚΑ: Πως θα αφαιρέσεις το τζελ ή το ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς να καταστρέψεις τα νύχια σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ: Πως θα αφαιρέσεις το τζελ ή το ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς να καταστρέψεις τα νύχια σου!

woman_nails_386_100852Ένα όμορφο μανικιούρ πάντα μας φτιάχνει την διάθεση καθώς τα περιποιημένα νύχια μπορούν να αλλάξουν όλη την εικόνα των χεριών μας. Τι γίνεται όμως όταν έρθει η στιγμή να αφαιρέσουμε το ημιμόνιμο μανικιούρ η ακόμα και το τζελ;

Συνήθως τραυματίζουμε τα νύχια μας στην προσπάθεια να το αφαιρέσουμε μόνες μας  με αποτέλεσμα να τα φθείρουμε κάνοντας τα ολοένα και πιό αδύναμα.

Αυτό μπορεί εύκολα να αλλάξει χωρίς να επισκεφτείτε την αισθητικό σας, ακολουθώντας απλά τα εξής βήματα!

 

 

Διαδικασία:

1. Αν έχεις επιλέξει να κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ ή τζελ τότε προσπάθησε  να μην σπάσεις τη γυαλιστερή σφραγίδα του gel νυχιών αλλά  άσε τα νύχια σου μέσα σε ζεστό νερό για 10-15 λεπτά.

2.Στη συνέχεια βόυτηξε ένα βαμβάκι σε ασετόν, τοποθέτησέ το πάνω από το νύχι σου και τύλιξε το δάχτυλό σου με αλουμινόχαρτο, πιέζοντάς το σφιχτά.

3.Άφησε το αλουμινόχαρτο και το βαμβάκι στο νύχι σου για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια  αφαίρεσέ το. Αν το βερνίκι είναι ακόμα στο νύχι σου, κράτησε το βαμβάκι για ακόμα 15 λεπτά

4.Με μία μπατονέτα , πίεσε απαλά τα σημεία που το gel δεν έχει φύγει.

5. Ξέπλυνε τα χέρια σου με ζεστό νερό και ένα σαπούνι και τέλος βάλε κάποιο body oil στα άκρα σου για περισσότερη θρέψη.

6.  Αν θέλεις εφάρμοσε ξανά ένα βερνίκι της επιλογής σου αλλά αν μπορείς, άφησε τα νύχια σου άβαφα ώστε να »ξεκουραστούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *