ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο πρωταθλητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (εικόνες)

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο πρωταθλητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης (εικόνες)

XAMAL2Ο πρωταθλητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης βρίσκεται ως επίσημος καλεσμένος της Ομοσπονδίας Ολυμπιακού TAE KWON DO του Βελγίου το οποίο διοργανώνει από τις 2 μέχρι 9 Αυγούστου CAMP Ολυμπιακής προετοιμασίας για τους αθλητές που θα στείλει στην Ολυμπιάδα εφήβων που θα γίνει στην Κίνα το 2014.

Ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που κάλεσε η Ομοσπονδία του Βελγίου για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο CAMP στο οποίο συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μεγάλη τιμή στον πρωταθλητή του συλλόγου της Αλεξάνδρειας ο οποίος θα αποκομίσει εμπειρίες από το CAMP οι οποίες σίγουρα θα του βοηθήσουν στην πορεία του στόχου του που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο, αφού η ομάδα του Βελγίου είναι από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη στο ΤΑΕ KWON DO και θα στείλει 4 αθλητές στην Ολυμπιάδα εφήβων που θα γίνει τον φετινό Αύγουστο στην Κίνα.

Η προετοιμασία, η διαμονή και η διατροφή του αθλητή μας στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Βελγίου είναι προσφορά της Ομοσπονδίας TAE KWON DO του Βελγίου.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *