ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μοναδικό θέαμα από τους κολυμβητές του ΖΕΦΥΡΟΥ Αλεξάνδρειας (πλούσιο φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Μοναδικό θέαμα από τους κολυμβητές του ΖΕΦΥΡΟΥ Αλεξάνδρειας (πλούσιο φωτορεπορτάζ – βίντεο)

DSC_2141Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κολυμβητική εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ¨ΖΕΦΥΡΟΣ¨ το απόγευμα του Σαββάτου 9 Αυγούστου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας.

Παρουσία πλήθους γονέων, νεαρών αθλητών και φίλων του συλλόγου οι υπεύθυνοι του ΖΕΦΥΡΟΥ παρουσίασαν μοναδικό θέαμα από τους αθλητές τους οι οποίοι επέδειξαν τις κολυμβητικές δυνατότητες τους.

Έγινε παρουσίαση των τμημάτων εκμάθησης, προαγωνιστικού και του αγωνιστικού.

Όλα τα παιδιά παρουσίασαν μπροστά στους γονείς τους και το κοινό, το επίπεδο βελτίωσης που έχουν πετύχει σε αυτούς τους δυο μήνες προπόνησης.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Παναγιωτίδης έκανε μία σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες του ΖΕΦΥΡΟΥ και τόνισε πως η Αλεξάνδρεια θα πρέπει να αποκτήσει κλειστό κολυμβητήριο έτσι ώστε να δοθεί στους νεαρούς και όχι μόνο αθλητές η δυνατότητα να γυμνάζονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου και παρουσίασε ένα ένα τα τμήματα που συμμετείχαν στην επίδειξη.

Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες αθλητών, προπονητών και χορηγών του συλλόγου και της εκδήλωσης.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *