ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – εν μέρει προπονητής ο Σάκης Παγγούρας (εικόνες-δήλωση)

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – εν μέρει προπονητής ο Σάκης Παγγούρας (εικόνες-δήλωση)

DSCN0327Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι νέοι διοικητικοί παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Δευτέρας 11 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.

Ο Σάκης Παγγούρας θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το πρώτο δεκαήμερο της προετοιμασίας, αποδεχόμενος την πρόταση της νέας διοίκησης να βοηθήσει αφιλοκερδώς την προσπάθεια και αφού βρεθεί νέος προπονητής, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του εφόσον του ζητηθεί, από κάποιο διοικητικό πόστο. Ο λόγος όπως μας είπε ο Σάκης Παγγούρας (βίντεο παρακάτω) που δεν παραμένει σε μόνιμη βάση στον πάγκο της ομάδας, είναι κάποια κακοπροαίρετα σχόλια προς το πρόσωπό του στον ηλεκτρονικό τύπο για την περίοδο που βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.

Το νέο Δ.Σ. της ομάδας θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, το οποίο θα αποτελείται κυρίως από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές παίρνοντας τον λόγο, τόνισαν πως ενώ είχαν προτάσεις από άλλους συλλόγους με οικονομικές απολαβές, αποφάσισαν να μείνουν στην ομάδα αφιλοκερδώς και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Δείτε εικόνες από την πρώτη συνάντηση στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας και δείτε τι είπε στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο Σάκης Παγγούρας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *