ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νέα αθλητική εκπομπή ξεκινάει στον AVENA 97,7 (πρώην Ράδιο Αλεξάνδρεια)

Νέα αθλητική εκπομπή ξεκινάει στον AVENA 97,7 (πρώην Ράδιο Αλεξάνδρεια)

avenaΗ εκπομπή «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» επιστρέφει αυτή την φορά όχι μόνο σε web tv αλλά και ραδιοφωνικά μέσω του μεγαλύτερου ραδιοφώνου της Ημαθίας, του AVENA 97,7. Ανανεωμένη και στελεχωμένη με νέα πρόσωπα η εκπομπή «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» θα είναι και πάλι δίπλα στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα, με τις ίδιες αξίες και ιδέες.

Η έναρξη της εκπομπής θα γίνει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και θα βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 18:00-20:00. Η εκπομπή συνεχίζει με τον Τσακιρίδη Αλέξανδρο στο τιμόνι της μόνο που αυτή την φορά θα είναι δίπλα του και η Ειρήνη Σωτηρίου που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Βύλης Γαλανομάτης θα βρίσκεται στον σχολιασμό των αγώνων και των αθλητικών ειδήσεων με το επιτελείο του στην εφημερίδα ΚΕΡΚΙΔΑ. Από την Αθήνα θα ενημερώνει ο δημοσιογράφος του infootball.gr, Δημήτρης Θεοδώρου ενώ από την Θεσσαλονίκη θα μεταδίδει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του ARENA 89,4, Γιώργος Μύρτσος.

Στην εκπομπή συμμετέχουν ακόμη και όλοι οι συνεργάτες του AVENA 97,7.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *