ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αντιδήμαρχος χωρίς μισθό ο Νίκος Αλεξόπουλος, κράτησε την προεκλογική του δέσμευση (βίντεο)

Αντιδήμαρχος χωρίς μισθό ο Νίκος Αλεξόπουλος, κράτησε την προεκλογική του δέσμευση (βίντεο)

alexopoulos23Διαβάζοντας την ανακοίνωση στο site του δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τον ορισμό των αντιδημάρχων στη νέα διοίκηση, θυμηθήκαμε τη συνέντευξη που είχαμε κάνει με τον Νίκο Αλεξόπουλο στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς στις 16 Μαΐου του 2014, λίγες ημέρες δηλαδή πριν από τη πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Τότε ο κ. Αλεξόπουλος είχε εκφράσει τη άποψη και τη θέση πως δεν πρόκειται να δεχτεί χρήματα αν εκλεγεί ο συνδυασμός του Παναγιώτη Γκυρίνη και ζητηθεί από τον ίδιο να αναλάβει θεσμική θέση.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος το τήρησε όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην ανακοίνωση του δήμου Αλεξάνδρειας:

Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Αλεξάνδρειας, με θητεία από 01.09.2014 μέχρι 28.02.2017, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες ως εξής:

Τον κ. Αλεξόπουλο Νικόλαο, χωρίς αντιμισθία, με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. 1. Καθ’ ύλην αρμοδιότητες: α) Την εποπτεία λειτουργίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και του προσωπικού αυτής. β) Την εποπτεία λειτουργίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών. γ) Την εποπτεία λειτουργίας της Διεύθυνσης ΥΔΟΜ και Περιβάλλοντος, με εξαίρεση την αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας. δ) Την εποπτεία λειτουργίας Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και του προσωπικού αυτής. ε) Την εποπτεία λειτουργίας του αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και του προσωπικού του Τμήματος. στ) Τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την εποπτεία της Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για την εφαρμογή του «προγράμματος Διαύγεια» σε εφαρμογή του Ν.3861/2010. ζ) Τη διαχείριση, αξιοποίηση και εκμετάλλευση της ακίνητης δημοτικής περιουσίας. η) Την εφαρμογή προγραμμάτων για την πρόληψη της παραβατικότητας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. θ) Τις αδελφοποιήσεις και τη συμμετοχή του Δήμου σε εθνικά και ευρωπαϊκά δίκτυα. ι) Την εξουσιοδότηση της υπογραφής βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται στα πλαίσια των παραπάνω καθ’ ύλην ανατιθέμενων αρμοδιοτήτων.

Δείτε και το βίντεο με την προεκλογική συνέντευξη του Νίκου Αλεξόπουλου στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς (το σχετικό απόσπασμα βρίσκεται στο 13:00)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *