ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου 5-0 (ρεπορτάζ-εικόνες-δηλώσεις)

DSC_0259 (Αντιγραφή)Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Στην αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Λιανοβεργίου για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Ημαθίας στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, οι γηπεδούχοι πήραν τη πανηγυρική πρόκριση με 5-0.

Το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα το γεγονός πως στον πάγκο των φιλοξενούμενων βρίσκεται ο για πολλά χρόνια προπονητής των επιτυχιών του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Σάκης Παγγούρας.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο 9΄ όταν σε τετ α τετ του Ιωάννου με τον Θεοδώρου, ο επιθετικός της Δόξας έκανε κακό πλασέ χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Κάτι που έκανε ο ΠΑΟΚ στο επόμενο λεπτό ο Θανάσης Κίτσας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (1-0). Στο 21΄ τρίγωνο του Θανάση Κίτσα με τον Χαρισούδη και τον Λαδά με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 64΄ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 3-0 όταν μετά από ωραίο γύρισμα με κεφαλιά του Θανάση Κίτσα ο Γ. Μαρτσέλος θα πετύχει το γκολ. Στο επόμενο λεπτό ο δραστήριο Θανάσης Κίτσας με προβολή μετά από σέντρα του Τζέπη θα σημειώσει το 4-0. Το τελικό 5-0 θα γράψει ο Λαδάς στο 70΄ όταν με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή θα δει την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αντιπάλου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση και τις δηλώσεις των δύο προπονητών στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς:

Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας:

ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *