ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τμήμα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής για κορίτσια και αγόρια στην Αλεξάνδρεια

gymnastiki (Αντιγραφή)Από το Τμήμα Ρυθμικής – Ενόργανης Γυμναστικής του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο αθλητικός σύλλογος, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας μετά τις απόλυτα επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές συνεχίζει τη δραστηριότητά του στα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής για κορίτσια από 4 ετών και γενικής- ενόργανης γυμναστικής για αγόρια και κορίτσια.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

6977911364 6979257080

Έναρξη μαθημάτων Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τα παιδιά που συμμετέχουν στη γυμναστική δεν μαθαίνουν μόνον μηχανικά, αλλά αναπτύσσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις, την εμμονή, την πειθαρχία, την υποχρέωση, το χιούμορ, την προοπτική, την ομαδική εργασία, και την ηγεσία.

Η Γυμναστική παρέχει τις ιδιότητες που είναι ευεργετικές καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αθλητή και της αθλήτριας. Τα οφέλη μπορούν να ταξινομηθούν στα φυσικά και τα οφέλη στη νόηση.

Οι μελέτες η μία πίσω από την άλλη επιβεβαιώνουν ότι τα παιδιά που συμμετέχουν στον αθλητισμό συμπεριλαμβανομένης της γυμναστικής, είναι πιθανότερο να αποφύγουν τις ναρκωτικές ουσίες, να επιτυγχάνουν ψηλά αποτελέσματα στις σχολικές επιδόσεις, να έχουν το μεγαλύτερο αυτοσεβασμό, και να ζήσουν ένας υγιέστερο τρόπο ζωής.

Οι επιστήμονες σήμερα και οι οι ειδικοί του αθλήματος πιστεύουν ότι το άθλημα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο θεμέλιο για την φυσική ανάπτυξη του ανθρώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *