ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Τελικό: Ανοιχτά όλα τα σχολεία σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στον δήμο Αλεξάνδρειας (απόφαση δημάρχου)

Τελικό: Ανοιχτά όλα τα σχολεία σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στον δήμο Αλεξάνδρειας (απόφαση δημάρχου)

Πολύ νωρίτερα σε σχέση με χτες βγήκε η απόφαση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη σχετικά με τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων του δήμου Αλεξάνδρειας σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση βγήκε νωρίτερα για να έχουν ενημέρωση έγκαιρα μαθητές και εκπαιδευτικοί οι οποίοι διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στη σχολική τους μονάδα.

Ο δήμαρχος μετά από αυτοψία αλλά και ενημέρωση που είχε από συνεργάτες του σχετικά με την κατάσταση των δρόμων στον δήμο μας, αποφάσισε πως σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου τα σχολεία του δήμου Αλεξάνδρειας θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργήσουν κανονικά.

8 Comments

  • Βαρατε νταουλτζηδες.

  • Τα πεζοδρόμια θα είναι ανοιχτά?Γιατί εγώ πάω με τα ποδια

  • -5βαθμους έχει έξω μπράβο δήμαρχε μπράβο το επαλ μέχρι την 2η ώρα είναι ανοιχτά τα καλοριφέρ μπράβο

  • Καλήμερα, καλή συνέχεια στο έργο σας!
    Μόλις άφησα την κόρη μου στο σχολείο. Το προαύλιο ήταν ολοσχερώς καλυμμένο με χιόνι, ελαφρώς πατημένο σε σημεία. Μια δασκάλα στην είσοδο του κτιρίου φώναζε προς τα παιδιά που έμπαιναν στο προαύλιο κουνώντας το χέρι -όπως κουνάμε σε ένα αμάξι που θέλουμε να κατεβάσει ταχύτητα- : ”Σιγά-σιγά, περπατάτε σιγά σιγά”!!! Πόσο σιγά να περπατήσουν 100 παιδιά που σε λίγη ώρα θα βγουν διάλειμμα και θα τρέχουν ενθουσιασμένα στο χιόνι της αυλής???
    Θέλω να καταλήξω ότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, τα σχολεία της επαρχίας έπρεπε να παραμείνουν ακόμα μια μέρα κλειστά, μιας και η κατάσταση τους δεν άλλαξε ιδιαίτερα σε σχέση με εχτές, αναφορικά με τα σχολεία της Αλεξάνδρειας που λόγω βροχής το χιόνι δεν υπάρχει πλέον . Άραγε, ο δήμαρχός μας επισκέφτηκε την επαρχία πριν την τελική του απόφαση?

  • Ντροπη γιαυτους που ηθελαν τα σχολεια κλειστα. Τους εχει χαζεψει η τηλεοραση.

    • τηλες ρε …… ,τι ντροπη πια τηλεοραση
      το χοιονι δεν εφηγε απο της αυλες ,το πρωη
      εκανε ψοφοκρυο και μας λες ντροποι, ντροπισου ρε ……………., ντροποισου

  • Συγχαρητήρια!Στο σχολείο τα παιδιά έπαιζαν χιονοπολεμο και γυρνάμε όλοι σπίτι ΜΟΥΣΚΕΜΑ!Οι μισοί Είμαστε άρρωστοι ολα μια χαρα

  • νομιζω οτι η υπερ προστασια απο τους γονεις μονο καλο δεν κανει στα παιδια,μπορουμε να καταλαβουμε οτι με την σταση μας αυτη κανουμε τα παιδια μας βουτηρομπεμπεδες; και εμεις ημασταν παιδια και πηγαιναμε σχολειο με πολυ χειροτερες συνθηκες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *