ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πανελλήνιος Αγώνας Rollerski θα διεξαχθεί στη Νάουσα

ROLLERSKI (Αντιγραφή)Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε: 

Χορηγούμε:

-Στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Νάουσας, άδεια τέλεσης αγώνα Rollerski, με την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, ως ακολούθως:

Κυριακή (05-10-2014)

– Πανελλήνιος Αγώνας Rollerski Π.ΑΧ ΑΓΕΝ – ΠΚ, στις κατηγορίες Π1-Κ1 ,Π2- Κ2 και Γυναικών-Νεανίδων , Ανδρών – Εφήβων, από ώρα 11:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί εκτός κατοικημένης περιοχής με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, έως την θέση Γραμμένη όπου και θα γίνει ο τερματισμός του αγώνα. ̈.

– Συγκεκριμένα το δρομολόγιο είναι : αφετηρία (πάρκο γηπέδου Νάουσας) – Σπ. Λαναρά – Γ. Σεφέρη – Αγ. Θεολόγου – δημοτική οδός Νάουσας-Σελίου – τερματισμός (θέση Γραμμένη).

– Η παρούσα ισχύει για τα τμήματα των αγώνων που διεξάγονται εντός των ορίων της τοπικής μας αρμοδιότητας και δεν απαλλάσσει τον ενδιαφερόμενο Ορειβατικό Σύλλογο και τους διοργανωτές από την ευθύνη για κάθε τι που θα συμβεί κατά την διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι και θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σήμανσης και προφύλαξης για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες Τροχαίας, ενημερώνοντας έγκαιρα τους οδηγούς, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Κ.Ο.Κ., ιδιαίτερα στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *