ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Έκλεβαν σπίτια σε Λιανοβέργι και Παλαιοχώρι – Ευθ. Σιδηρόπουλος: Απαραίτητη η συνεργασία αστυνομίας – πολιτών

Έκλεβαν σπίτια σε Λιανοβέργι και Παλαιοχώρι – Ευθ. Σιδηρόπουλος: Απαραίτητη η συνεργασία αστυνομίας – πολιτών

policeplatyΤην 02/10/2014 και απογευματινές ώρες συνελήφθησαν από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης 5 δράστες της φυλής Ρομά για κακουργηματικές διακεκριμένες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και Πιερίας.

Από τη συνεργασία των υπηρεσιών εξιχνιάστηκαν αρκετές κλοπές μεταξύ των οποίων και 2 στην περιοχή του Α.Τ. Πλατέος (Παλαιοχώρι – Λιανοβέργι), κατασχέθηκε το αναζητούμενο αυτοκίνητο SEAT LEON ασημί, συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν όλοι οι επικίνδυνοι παραπάνω παρανομούντες και έτσι δόθηκε ένα τέλος στην πολύμηνη εγκληματική τους δράση που βασάνιζε τους πολίτες με σπάσιμο οικιών, αυτοκινήτων, αφαίρεση χρυσαφικών και τιμαλφών, χρημάτων, εγγράφων κλπ.

Εδώ να κάνουμε μνεία ότι είναι ευχάριστο για το κοινό καλό να υπάρχει αυτή η άριστη, αρμονική συνεργασία μεταξύ των αστυνομικών υπηρεσιών αλλά παράλληλα έχουμε την παρότρυνση του Διοικητή του Α.Τ. Πλατέος κ. Ευθύμιου Σιδηρόπουλου ότι και μεταξύ των πολιτών επιβάλλεται όλοι σε κάθε ενδεχόμενη ύποπτη και καταχρηστική κίνηση αγνώστων προσώπων στον χώρο μας να ενημερώνουν άμεσα τις αστυνομικές αρχές για την αποτροπή του μέγιστου κακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *