ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια για τη Γιορτή Πίτας

police (2) (Αντιγραφή)Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εκδήλωσης «Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας» την Κυριακή 12-10-2014 και κατά τις ώρες 10.00΄ εως 22.00΄, έμπροσθεν Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας.

Αποφασίζουμε:

Διακόπτουμε προσωρινά την κυκλοφορία παντός είδους οχήματος πλην αυτών εκτάκτου ανάγκης και απαγορεύουμε τη στάση και στάθμευση στην πόλη της Αλεξάνδρειας την Κυριακή 12-10-2014 και από ώρα 10.00΄ έως ώρα 22.00΄, ως εξής:

– στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από την συμβολή της με την οδό Κομνηνών έως την συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη.

– στην οδό Αριστοτέλους, από την συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα (περιοχή ΚΤΕΛ) έως την συμβολή της με την οδό Γ. Βιζυηνού.

– στην οδό Ναούσης, από την συμβολή της με την οδό Γ. Βιζυηνού έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, από την συμβολή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη έως την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου.

– στην οδό Γρ. Λαμπράκη, από την συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας λάβει πρόσθετα μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας κατά κρίση του, μετά από προηγούμενη αυτοψία του χώρου.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 του Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η ισχύς της παρούσας απόφασης, αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος του παραπάνω μέτρου, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *