ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Τίμησε τα φροντιστήρια Αριστοτέλειο και Χατζημιχαήλ ο Ροταριανός Όμιλος Αλεξάνδρειας

rotary (Αντιγραφή)Ο Ροταριανός Όμιλος Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε πανηγυρική συνάντηση στις 29 Σεπτεμβρίου 2014. Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Κοτζαμπασόπουλος, επισήμανε τη σημασία των προγραμμάτων που αφορούν τη νέα γενιά με αφορμή τον μήνα Σεπτέμβριο που είναι αφιερωμένος από το Διεθνές Ρόταρυ στη νεότητα. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “το Ρόταρυ δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένο με τα θέματα της νέας γενιάς, το μέλλον όλων μας. Δίνει ιδιαίτερη σημασία σε προγράμματα και δράσεις που έχουν ως παραλήπτες παιδιά.”

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ρ.Ο. Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια 2484 του Διεθνούς Ρόταρυ, εξασφάλισε την παρακολούθηση δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων για μαθητές Β’ Λυκείου. Η ανταπόκριση των ιδιοκτητών και Διευθυντών των Φροντιστηρίων της περιοχής ήταν θετική και απλόχερα προσέφεραν τις γνώσεις τους σε μαθητές που δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια.

Ο Όμιλος ευχαρίστησε θερμά τα Φροντιστήρια Μ.Ε. Χάρη Χατζημιχαήλ και τα Φροντιστήρια «Αριστοτέλειον» Νίκου Ρουσάκη. Αλεξάνδρεια και τους τίμησε με ένα αντίγραφο γραμματοσήμου που εκδόθηκε για τον εορτασμό των 50 χρόνων Ρόταρυ.  Το χειροποίητο γραμματόσημο είναι έργο του Ροταριανού καλλιτέχνη Διονύση Χατζόπουλου και του αξίζουν συγχαρητήρια για την ακριβή απόδοση.

Στην πανηγυρική συνεστίαση παρευρέθηκαν ο Προδιοικητής Βασίλης Ιατρόπουλος, ο Νίκος ΚαλαΪτζής και ο Γρηγόρης Γκουντής του Ρ.Ο. Βέροιας, ο Βοηθός Διοικητής Γρηγόρης Βούρκας, η Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Εικόνας της 2484 Περιφέρειας Μιράντα Μπιλιώνη, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Αλεξόπουλος. και βέβαια οι λαμπερές κυρίες του Inner Wheel με την Προδιοικητή τους Βιβή Ιατροπούλου και φίλοι του Ομίλου.

Η βραδυά έκλεισε με ελαφρύ γεύμα και πολύ συζήτηση γύρω από κοινωνικά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *