ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παραίτηση Πετρίδη από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

petridis (Αντιγραφή)Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Μπάμπης Πετρίδης υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου με τη Νάουσα.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουμε ενημέρωση για το αν η παραίτησή του έγινε δεκτή ή όχι από τη διοίκηση της ομάδας. Γεγονός είναι πως χτες Δευτέρα ο Μπάμπης Πετρίδης δεν βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Σε επικοινωνία χτες βράδυ που είχαμε με μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, μας επιβεβαίωσε την παραίτηση του Πετρίδη μετά τον αγώνα με τη Νάουσα αλλά δεν είχε γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας ακόμα για να αποφασιστεί αν γίνει ή όχι δεκτή η παραίτηση του προπονητή.

Σε πρωινή  επικοινωνία του Αλεξάνδρεια-Γιδάς με τον Μπάμπη Πετρίδη, μας επιβεβαίωσε το γεγονός της παραίτησής του μετά τον αγώνα με τη Νάουσα. Δεν έκανα προπόνηση τη Δευτέρα γιατί περίμενα την απόφαση της διοίκησης, μας ανέφερε ο προπονητής και συμπλήρωσε πως αργά το βράδυ επικοινώνησε μαζί του μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του ζήτησε να μείνει στην ομάδα γιατί τον θέλουν και οι ίδιοι αλλά και οι ποδοσφαιριστές.

Αυτόματα σημαίνει σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή πως ο Μπάμπης Πετρίδης θα παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *