ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Επίσκεψη Γκυρίνη – Μπρουσκέλη στο ΙΚΑ Αλεξάνδρειας – σημαντικό για τον τόπο να παραμείνουν εδώ οι υπηρεσίες (βίντεο)

DSC_0103 (Αντιγραφή)Επίσκεψη στο ΙΚΑ Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 21/10 ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Μπρουσκέλης.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και όπως είπε ο Παναγιώτης Γκυρίνης εντάσσεται στα πλαίσια των επισκέψεων που θα γίνουν από την διοίκηση του δήμου στις υπηρεσίες της Αλεξάνδρειας. Θέλουμε να προλάβουμε περισσότερες απομακρύνσεις υπηρεσιών από την πόλη και να αποφύγουμε τέτοια πιθανά συμβάντα.

Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου συνομίλησαν με την διευθύντρια του ΙΚΑ, ενημερώθηκαν για την υπηρεσία και πήραν την διαβεβαίωσή της πως δεν υπάρχουν σκέψεις της απομάκρυνσης της υπηρεσίας από την πόλη μας. Κλείνοντας η διευθύντρια ανέφερε πως είναι ικανοποιημένη από τη λειτουργία του ΙΚΑ της Αλεξάνδρειας, την εξυπηρέτηση των πολιτών και την στελέχωση του υποκαταστήματος Αλεξάνδρειας.

Ο δήμαρχος έκλεισε λέγοντας πως σκέψεις και έννοια της διοίκησης του δήμου είναι να επανέλθουν οι υπηρεσίες που έχουν φύγει από την πόλη της Αλεξάνδρειας.

Δείτε τι είπε ο δήμαρχος στην κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς και εικόνες από την επίσκεψη:

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *