ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σημαντική διάκριση στο TAE KWON DO για τον Χαμαλίδη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας

Σημαντική διάκριση στο TAE KWON DO για τον Χαμαλίδη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας

xamalidisΣτο Α΄ Class τουρνουά που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Τeakwondo (ETU) στη Βόννη της Γερμανίας συμμετείχε ο πρωταθλητής Ελλάδας στο TAE KWON DO του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 800 αθλητές από όλη την Ευρώπη.

Ο Χαμαλίδης συμμετείχε στην Ολυμπιακή κατηγορία αντρών στα 68 κιλά και πήρε την 3η θέση χάνοντας στα ημιτελικά από τον Ισπανό πρωταθλητή Ευρώπης στον ξαφνικό θάνατο στον 4ο γύρο.

Ο Κωνσταντίνος αν και είχε το προβάδισμα με 4-2 στον τρίτο γύρο, τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι και δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα με τις ίδιες άμυνες λόγω του τραυματισμού. Ο αγώνας έληξε 4-4 και οδηγήθηκε στον ξαφνικό θάνατο όπου επικράτησε ο Ισπανός πρωταθλητής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες ο πρωταθλητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Παρά την ήττα, ο σύλλογος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Χαμαλίδη αφού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που είχε γίνει πριν από λίγο διάστημα, ο αντίπαλός του, Ισπανός πρωταθλητής κατάφερε να πάρει άνετα το χρυσό μετάλλιο από τους αντιπάλους του και ο Χαμαλίδης τον αντιμετώπισε στα ίσα στη Βόννη.

Σε 25 ημέρες ο Κωνσταντίνος θα βρεθεί σε αγώνες G1 στην Κροατία όπου και θα διεκδικήσει πόντους για την Ολυμπιάδα της Βραζιλίας ενώ τον Δεκέμβριο θα μεταβεί αρχικά στη Γαλλία και έπειτα στην Τουρκία και πάλι σε αγώνες G1 με στόχο και πάλι μιας θέσης στον βάθρο και διεκδίκησης βαθμών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αθλητής μέσω του Αλεξάνδρεια-Γιδάς ευχαριστεί τον χορηγό του που είναι ο “Φούρνος του Χωριού” στην Ελ. Βενιζέλου στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *