ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τη σημερινή παρέλαση στην Αλεξάνδρεια!

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τη σημερινή παρέλαση στην Αλεξάνδρεια!

dromoiΟ Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας  αποφασίζει: 

-Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 κατά τις ώρες από 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 κατά τις ώρες από 10:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

-Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 28-10-2014 από ώρα 11:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας)

α.-Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.

Ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *