ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλο παιχνίδι παρά τη λάσπη: Νησαϊκός – Άραχος 3-1 (πλούσιο φωτορεπορτάζ – βίντεο)

DSC_0280 (Αντιγραφή)Μεγάλο παιχνίδι που τα είχε όλα έγινε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Νησίου όπου ο τοπικός Νησαϊκός υποδέχτηκε την Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ο οποίος σε πολλά σημεία του θύμιζε αγωνιστικό χώρο πόλο και όχι ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά ο διαιτητής της συνάντησης Μπουκουβάλας αφού έκανε τους απαραίτητους ελέγχους έδωσε το “οκ” για να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό, μέχρι δηλαδή να σημειωθεί το τρίτο γκολ των γηπεδούχων οι οποίοι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεταβατικό στάδιο για την ομάδα του Αράχου, όπως χαρακτηριστικά την ονόμασε ο νέος προπονητής της ομάδας Χρήστος Παναγιωτίδης, μετά τη φυγή του Κώστα Κάκογλου.

Ο Δ. Αναστασόπουλος στο 5΄ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ (1-0). Ο Μελισσίδης στο 35΄ ισοφάρισε για τον Άραχο σε 1-1. Ο Γρ. Πατρίκας στο 56΄ έβαλε την ομάδα του και πάλι μπροστά στο σκορ (2-1). Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Χ. Αναστάσης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα, με βίντεο των δηλώσεων των δύο προπονητών, το τρίτο γκολ του Νησαϊκού καθώς και τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων στο τέλος του αγώνα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *