ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παναγιώτης Γκυρίνης: Μεγάλη η πιθανότητα να έρθει στην Αλεξάνδρεια το Τελωνείο (βίντεο)

gkyrinis (Αντιγραφή)Γεγονός θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα η συγχώνευση των Τελωνείων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας. Για το θέμα αυτό βρέθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, στην Αθήνα βρέθηκαν οι τρεις δήμαρχοι του νομού μας, ο αντιπεριφερειάρχης και υπηρεσιακοί παράγοντες του νομού με σκοπό την μεταφορά του Τελωνείου στην Ημαθία και συγκεκριμένα στο Κλειδί λόγω της γεωγραφικής του θέσης. Προτάθηκε ο συνεταιρισμός Κλειδίου μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο, παρόλα αυτά η συγκεκριμένη θέση απορρίφτηκε αφού απαγορεύεται το Τελωνείο να βρίσκεται απέναντι από σχολείο.

Η δεύτερη πρόταση του δημάρχου Αλεξάνδρειας για χώρο Τελωνείου στην πόλη της Αλεξάνδρειας ήταν ο χώρος που έδρευε μέχρι πρότινος η επιχείρηση του Λεωνίδα Τσιαπανίτη στην προέκταση της 28ης Οκτωβρίου, στον δρόμο προς το Νησέλι. Από την πλευρά της Βέροιας προτάθηκαν τα κτίρια στην Κουλούρα. Οι προτάσεις έφτασαν στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και εκεί ο Παναγιώτης Γκυρίνης εξέφρασε την άποψη πως για τη μεταφορά του Τελωνείου στην Κουλούρα θα απαιτηθεί και μεγάλο χρηματικό ποσό για να γίνει η συντήρηση του κτιρίου καθώς και ένα χρονικό διάστημα περίπου 1,5 χρόνου κάτι που δεν θα χρειαστεί με την πρόταση του κτιρίου στην Αλεξάνδρεια.

Κλείνοντας την χτεσινή τοποθέτησή του ο Παναγιώτης Γκυρίνης συνεχάρη τον αντιδήμαρχο Νίκο Αλεξόπουλο που “έτρεξε” το όλο θέμα και εξέφρασε την αισιοδοξία πως το Τελωνείο θα έρθει στην Αλεξάνδρεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *