ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

BINTEO: Η Mercedes του πρώην δημάρχου θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο – την αγόρασε μετά την απόσυρση

dimitriadis (Αντιγραφή)Θέμα συζήτησης έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 11/11 το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη.

Το θέμα έφερε στο συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.

Ο Κώστας Ναλμπάντης παρουσίασε στοιχεία κατά τα οποία στις αρχές Μαΐου του 2014 η πρώην διοίκηση του δήμου ζήτησε από την περιφέρεια την εξαίρεση απόσυρσης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου τύπου Mercedes για να καλυφθούν οι ανάγκες του δήμου. Παρόλα αυτά, 28 μέρες μετά όπως είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος, με νέο έγγραφο στις αρχές Ιουνίου προς την περιφέρεια η τότε διοίκηση με το τέλος των εκλογών απέσυρε το όχημα στέλνοντάς το στον ΟΔΔΥ. Αν είναι ο κ. Δημητριάδης ο δήμαρχος στον οποίον αναφερόταν το δημοσίευμα που αγόρασε το όχημα, αναρωτήθηκε ο Κώστας Ναλμπάντης. Στις εκλογές του δήμου Πλατέος λέγατε ότι τη Μερσεντές του κ. Δριστά θα την κάνετε ασθενοφόρο είπε ο κ. Ναλμπάντης και έκλεισε λέγοντας “Όχι μόνο δεν το κάνατε αλλά πήρατε καλύτερο μοντέλο”.

Παίρνοντας τον λόγο ο Φώτης Δημητριάδης ανέφερε πως δεν έγινε κάτι παράνομο ούτε παράτυπο αφού τα τρία αυτοκίνητα καινούρια που προμηθεύτηκε εκείνη την περίοδο ο δήμος δεν είχαν τεθεί σε κυκλοφορία με αποτέλεσμα να ζητηθεί παράταση στην απόσυρση των αυτοκινήτων άνω των 1400 κυβικών (υπήρχε σχετική Υπουργική Απόφαση). Το αίτημα έγινε μέχρι να δοθούν στην κυκλοφορία τα τρία νέα οχήματα. “Το ακριβοπλήρωσα το αυτοκίνητο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης αναφέροντας το ποσό των 19.600 ευρώ για να προμηθευτεί το συγκεκριμένο όχημα από τον ΟΔΔΥ.

Δείτε τις δύο τοποθετήσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *