ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Για αυτό στέλνουμε το έργο του βιολογικού της Μελίκης στο Τεχνικό Συμβούλιο (βίντεο – εισήγηση Γκυρίνη)

DSC_0452 (Αντιγραφή)Το θέμα του βιολογικού καθαρισμού της Μελίκης όπως ήταν φυσιολογικό τράβηξε το ενδιαφέρον της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα το θέμα:Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικού ανοιχτού διαγωνισμού του έργου “ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ” (Α.Μ. 27/2011).

Την εισήγηση έκανε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος ανέφερε πως εξετάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, προέκυψαν κάποια ερωτήματα.

Πρώτο όπως είπε ο κ. δήμαρχος είναι το θέμα της βιωσιμότητας του συγκεκριμένου έργου αφού τα έξοδα του βιολογικού από τον αριθμό κατοίκων που θα εξυπηρετεί θα έχουν μεγάλη απόκλιση από τα αντίστοιχα έσοδα της επιχείρησης.

Ένα δεύτερο ζήτημα όπως είπε ο κ. Γκυρίνης είναι η μη δυνατότητα δοκιμής του έργου μέχρι την ένταξή του στο δίκτυο και τη λειτουργία του.

Ένα τρίτο ζήτημα στο οποίο αναφέρθηκε ο δήμαρχος είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το έργο όταν και αν συνδεθεί αφού δεν θα υπάρχει η φύλαξη και συντήρηση των εγκαταστάσεων μέχρι τη λειτουργία του.

Το τέταρτο αρνητικό ως προς το έργο ζήτημα το οποίο ανέφερε ο Παναγιώτης Γκυρίνης είναι το θέμα της χρηματοδότησης με την οποία όπως είπε ίσως να υπάρξει πρόβλημα και να κληθεί ο δήμος να πληρώσει εξ ολοκλήρου το ποσό της κατασκευής του κόστους του έργου.

Τελευταίο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο δήμαρχος στην εισήγησή του ήταν το χαμηλό ποσοστό της μοναδικής προσφοράς που υπήρχε για το έργο.

Δείτε το βίντεο με την εισήγηση του Παναγιώτη Γκυρίνη:
(Σε λίγο οι επόμενες τοποθετήσεις)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *