ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

1,60 εισιτήριο πλήρωσαν σήμερα οι μαθητές του Λυκείου Πλατέος – έκτακτη συνάντηση Καλαϊτζίδη – Συμεωνίδη (βίντεο)

DSC_0006 (Αντιγραφή)Επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα της μεταφοράς των μαθητών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πλατέος.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο διευθυντής του Λυκείου Πλατέος Πρόδρομος Θεοδωρακόπουλος στη σημερινή συνάντηση με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ενημερώθηκε από το ΚΤΕΛ την Παρασκευή πως από σήμερα Δευτέρα 01/12 οι μαθητές θα ξεκινήσουν να πληρώνουν 1,60 ευρώ για την μετακίνηση προς το σχολείο τους.

Αυτό συμβαίνει για τους μαθητές Λυκείου του Παλαιοχωρίου, Λιανοβεργίου και Αράχου και τους μαθητές Γυμνασίου του Λιανοβεργίου.

Οι γονείς συγκεντρώθηκαν στο σχολείο το πρωί της Δευτέρας για να αποφασίσουν σχετικά με τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν εκ νέου.

Κατόπιν επικοινωνίας τόσο με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη όσο και με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ημαθίας Τάσο Συμεωνίδη, ορίστηκε συνάντηση των γονέων των μαθητών από το Πλατύ τόσο με τον κ. Καλαϊτζίδη όσο και με τον κ. Συμεωνίδη σήμερα Δευτέρα στις 15:00 στη Βέροια για να συζητηθεί το θέμα και να μπορέσει να βρεθεί μία λύση.

Θα σας ενημερώσουμε σχετικά στη διάρκεια της ημέρας για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Δείτε εικόνες από την πρωινή συνάντηση και τι ειπώθηκε από γονείς, διευθυντή και τον αντιδήμαρχο Πλατέος Στέφανο Δριστά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *