ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δημητριάδης: Μας προκαλεί θλίψη ο προϋπολογισμός – Γκυρίνης: Ο πιο αναπτυξιακός των τελευταίων 5 ετών (βίντεο)

DSC_0019 (Αντιγραφή)Κοντραρίστηκαν για τον προϋπολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο πριν από λίγο ο νυν και ο πρώην δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και Φώτης Δημητριάδης.

Μετά την ανάγνωση του προϋπολογισμού από τον Παναγιώτη Γκυρίνη, ο Φώτης Δημητριάδης παίρνοντας τον λόγο χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ως χειρότερο προϋπολογισμό από τον δικό τους. Τα περισσότερα έργα που περιέχονται στον προϋπολογισμό είναι συνέχειες δικών μας έργων, είπε ο κ. Δημητριάδης ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Άλλα έλεγε προεκλογικά ο δήμαρχος. Όταν αναλάβαμε εμείς το 2011, κληρονομήσαμε μόνο χρέη. Εμείς συνενώσαμε και 4 δήμους. Σχεδόν το σύνολο των έργων που υπάρχουν στο τεχνικό πρόγραμμα και τα υπόλοιπα είναι έργα συνεχιζόμενα από τα δικά μας και ο προϋπολογισμός μας προκαλεί θλίψη Είστε νέα δημοτική αρχή αλλά θα μπορούσατε να διαχειριστείτε καλύτερα τα έργα. “

Απαντώντας ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης είπε μεταξύ άλλων: Ποτέ δεν είχατε καλύτερο προϋπολογισμό από αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα. Δεν είχατε ποτέ καλύτερο όραμα και σχεδιασμό. Ο προϋπολογισμός καταρτίστηκε κάτω από ασφυκτικά μεγάλη χρονική πίεση. Είναι καλύτερος, ρεαλιστικότερος και περισσότερο αναπτυξιακός ο προϋπολογισμός της τελευταίας πενταετίας. Μας μένει να σηκώσουμε στις πλάτες αυτά που εσείς αφήνετε, είπε ο Παναγιώτης Γκυρίνης.

Δείτε στιγμιότυπα από τις τοποθετήσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *