ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ξανά υπό κατάληψη το Λύκειο Πλατέος – στις κινητοποιήσεις ο Παναγιώτης Γκυρίνης (βίντεο)

DSC_0087 (Αντιγραφή)Σε νέα κατάληψη του σχολείου τους προχώρησαν το πρωί οι μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου Πλατέος.

Ο λόγος για ακόμα μία φορά ήταν το αντίτιμο του εισιτηρίου που καλούνται να καταβάλουν οι μαθητές που προέρχονται από τον Άραχο, το Λιανοβέργι και το Παλαιοχώρι για να μετακινηθούν στο σχολείο τους. Μάλιστα όπως ακούστηκε το πρωί της Πέμπτης, μαθητές και Γυμνασίου του Αράχου υποχρεώθηκαν από τον οδηγό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ να πληρώσει εισιτήριο.

Οι μαθητές έκλεισαν για ακόμα μία φορά το κτίριο.

Στις κινητοποιήσεις βρέθηκε το πρωί και ο Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος μίλησε με τους μαθητές παρουσία καθηγητών και γονέων. Ο δήμαρχος στάθηκε στο πλευρό των μαθητών λέγοντάς τους πως το πρόβλημα το οποίο υπάρχει υφίσταται από την κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν πρέπει να χάνετε τα μαθήματά σας είπε στους μαθητές γιατί κάτι τέτοιο θα είναι εις βάρος σας στην πορεία.

Θα πρέπει να γίνουν μαζικές κινητοποιήσεις και εκτός σχολικών μαθημάτων, τις οποίες θα τις οργανώσουμε από κοινού και η διοίκηση του δήμου θα είναι στο πλευρό σας είπε ο Παναγιώτης Γκυρίνης.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη συνάντηση του δημάρχου με τους μαθητές και σε λίγο ρεπορτάζ από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γκυρίνης με καθηγητές και γονείς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *