ΚΑΙΡΟΣ posted by

Νέα ανακοίνωση για Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού

rain (Αντιγραφή) (2)Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 39/2014, 05-12-2014) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή (05-12-2014) στη Βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Σήμερα Παρασκευή (05-12-2014) βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία και βαθμιαία θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο και από τις νυχτερινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία.
  2. Αύριο Σάββατο (06-12-2014) τα έντονα φαινόμενα που αναφέρθηκαν παραπάνω θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *