ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σωστή παρατήρηση αναγνώστη σχετικά με την Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Σωστή παρατήρηση αναγνώστη σχετικά με την Α.Ε. Αλεξάνδρειας

gelΑνά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύουμε πολλά μηνύματα αναγνωστών, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτά γιατί οι απόψεις θα πρέπει να ακούγονται, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα και προβλήματα της περιοχής μας.

Με τηλεφώνημα παρενέβη σε ένα θέμα από τα θέματα της προηγούμενης εβδομάδας αναγνώστης του Αλεξάνδρεια – Γιδάς και μας είπε τα εξής.

Διάβασα το ρεπορτάζ που έκανες με το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας για το σχολικό πρωτάθλημα (κλικ για το ρεπορτάζ ΕΔΩ). Θα ήθελα να σε ενημερώσω σχετικά με κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις. 

Τα περισσότερα παιδιά που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προέρχονται από τις ακαδημίες της περιοχής μας. Δεν θα έπρεπε η ομάδα της Αλεξάνδρειας να τους ενσωματώσει στις τάξεις της;

Μία πολύ σωστή και ορθή παρατήρηση κατά τη δική μας άποψη. Σε κάθε νέα διοικητική προσπάθεια που γίνεται στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας ακούγεται η άποψη στον σχεδιασμό πως οι βάσεις της ομάδας της Αλεξάνδρειας θα πρέπει να δημιουργηθούν από τις ακαδημίες της περιοχής. Ευχόμαστε η τωρινή διοίκηση να το σχεδιάσει και να το υλοποιήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *