ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έκανε το 8 στα 9 ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας απέναντι στον Σκυδραϊκό (στατιστικά – εικόνες)

DSC_0076 (Αντιγραφή)

Γράφει ο Σταύρος Μπαλιάκας

Ακάθεκτος συνέχισε ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα της πόλης κέρδισε τον Σκυδραϊκό και διεύρυνε το σερί των επιτυχιών. Έτσι μετράει 8 νίκες σε 9 αγώνες.

Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Στο 1ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ξέφυγε στο σκορ (22-13) αλλά στο 2ο ο Σκυδραϊκός κατάφερε να επιστρέψει.Το ημίχρονο έκλεισε με 34-30.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ βρήκε ρυθμό και άρχισε σταδιακά να χτίζει μια διαφορά(56-42).

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν το πιο παραγωγικό για τον ΓΑΣ,καθώς η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή της. Τελικό σκορ 79-56.

Το τεχνικό τιμ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες. Το ντεμπούτο τους έκαναν οι Αλμπάνης και Ζήσιος, που προπονούνται καιρό με την ομάδα αλλά τώρα εκδόθηκαν τα δελτία τους από την Ομοσπονδία.

Τα δεκάλεπτα: 22-13,34-30,56-42,79-56

Οι πόντοι: Ρουσόπουλος 5(1), Στογιαννόπουλος 23(2), Μπαλιάκας 11(1), Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 9(1), Ζήσιος 4, Πρόϊος 8, Νικολόπουλος 13, Περπερίδης 2, Αλμπάνης, Σιτσάνης.

Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και του προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλου Στέφανου. Στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου οι αρχηγοί του ΓΑΣ (Αβραμίδης,Μπαλιάκας) δώρισαν στον Δήμαρχο τη φανέλα της ομάδας και μια μπάλα με τις υπογραφές των παιχτών. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ ταξιδεύει στη Νάουσα για να αγωνιστεί με τον Ζαφειράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *