ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μύρισε εκλογές: Στην Αλεξάνδρεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη (εικόνες-βίντεο)

DSC_0145 (Αντιγραφή)Στα πλαίσια της περιοδείας της στον νομό Ημαθίας για τα θέματα περιβάλλοντος η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, βρέθηκε στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας το πρωί της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου.

Στο δημαρχείο λόγω της απουσίας του δημάρχου στην Αθήνα, την κ. Διώτη υποδέχτηκαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Αλεξόπουλος και Κώστας Ναλμπάντης.

Την βουλευτή προλόγισε ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου που αφού ανέλυσε τον σκοπό της επίσκεψης της κ. Διώτη,  εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές

Ο Κώστας Ναλμπάντης ως υπεύθυνος για τα θέματα περιβάλλοντος ανέλυσε στη βουλευτή τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας όπως η διαχείριση των γεωργικών αποβλήτων, τα αδέσποτα και η μη δυνατότητα του δήμου να δημιουργήσει κυνοκομείο, τα απορρίμματα, ο καθαρισμός του Λουδία αλλά και το εργοστάσιο Βιολιπασμάτων στο Πλατύ (αναλυτικά επί του θέματος στη συνέχεια του Αλεξάνδρεια-Γιδάς).

Δείτε τις τοποθετήσεις του Χρήστου Αντωνίου, του Νίκου Αλεξόπουλου και του Κώστα Ναλμπάντη πριν λίγο στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *