ΤΟΠΙΚΑ posted by

Γνωστός σεφ και παρουσιαστής θα βρεθεί σήμερα στην εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

chef1 (Αντιγραφή)Σας προσκαλούμε όλους στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι μαθητές και οι γονείς του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας που θα γίνει σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας, με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού ταμείου του σχολείου μας. Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας συμμετείχαν σε δράσεις με στόχο την ηχηρή και ουσιαστική παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου μας.

Ελάτε να φωτογραφηθείτε στη φάτνη μας, να δοκιμάσετε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά μας , να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα, να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τις δραστηριότητές μας, να επιλέξετε κάτι από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, να διασκεδάσετε με τις μουσικές μας επιλογές και να συναντήσετε τον γνωστό Ευτύχη Μπλέτσα (φώτο) που θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικες συνταγές, θα τραγουδήσει και θα μας δώσει τις ευχές του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014  από 11.ΟΟ π.μ.

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Η γιορτή μας αρχίζει στις 11.00 το πρωί!

Με την αγάπη και τη συμμετοχή σας μπορούμε να καθιερώσουμε αυτή την ημέρα ως την πιο Γλυκιά Μέρα του Χρόνου στην πόλη μας!

Μύρισε Χριστούγεννα!

 

                               Μύρισε Ανθρωπιά!

 

                                                         ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *