ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στην κυκλοφορία το ασθενοφόρο της Αλεξάνδρειας, έφυγε από το πάρκινγκ του δημαρχείου

asthenoforo-ΑντιγραφήΕίχαμε δημοσιεύσει στις 14 Οκτωβρίου μήνυμα αναγνώστη μας σχετικά με το καινούριο ασθενοφόρο που έχει αποκτήσει το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και τον λόγο για τον οποίον αυτό βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πάρκινγκ του δημαρχείου Αλεξάνδρειας (θυμηθείτε το θέμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Η απάντηση από την πλευρά του δήμου Αλεξάνδρειας τότε ήταν πως το ασθενοφόρο βρισκόταν παρκαρισμένο στο δημαρχείο επειδή δεν είχαν βγει οι πινακίδες και να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας.

Την προηγούμενη βδομάδα με σχετική ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, έγινε γνωστό πως από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, μετά την έκδοση των πινακίδων κυκλοφορίας και την ασφάλιση του οχήματος, βρίσκεται σε κυκλοφορία το σύγχρονο ασθενοφόρο 4Χ2 DIESEL εργοστασίου κατασκευής MERCEDES, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, με οδηγούς τους κ. Παύλο Κοσμίδη και κ. Αντώνιο Πέιο (φώτο κάτω) και με τον συντονισμό του Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας κ. Αστέριου Καρούλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *