ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μαγική βραδιά στα Τρίκαλα, ένα χωριό – μια παρέα! (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

DSCF5685 (Αντιγραφή)Με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ”άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου”, που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Τρικάλων στην κεντρική πλατεία του χωριού, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους και με τη στήριξη και βοήθεια των συγχωριανών μας Δημοτικών Συμβούλων.

Ήταν μια εκπληκτική βραδιά που απόλαυσαν όλοι, μικροί και μεγάλοι και συγχρόνως ανέδειξε το μεγαλείο του εθελοντισμού, της δημιουργικότητας και της συμμετοχής! Της συλλογικότητας και της καλαισθησίας!

Η ανεπανάληπτη επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης, ήταν και ένα ηχηρό μήνυμα ότι: Tοπική κοινότητα, Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” και η Ακαδημία του, Σύλλογος Αιμοδοσίας ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ”ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ” και το τμήμα ζωγραφικής του, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου και Παλαιστικός Σύλλογος ”ΗΜΑΘΙΩΝ” και όλοι οι φορείς του χωριού, με πνεύμα συνεργασίας μπορούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση του τόπου μας.

Δείτε εικόνες:

Εικόνες: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κείμενο: Νίκος Σαλτουρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *