ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με το δεξί οι Μικτές Ημαθίας στο 2013

Με το δεξί οι Μικτές Ημαθίας στο 2013
paidesΜε το δεξί μπήκαν οι Μικτές Ημαθίας στο 2013 καθώς τη Πέμπτη 3/1/13 οι Παίδες κέρδισαν με 5-1, ενώ οι Νέοι με 6-3 τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Καστοριάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, του 3ου Ομίλου για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Οι Παίδες της ΕΠΣ Ημαθίας, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό και στόχο απέναντι στη Καστοριά πέτυχαν μια εμφατική νίκη. Η ομάδα του Μπαχαδέρογλου, παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να παρακολουθήσει στο δεύτερο ημίχρονο τον ρυθμό των…

πιτσιρικάδων της Ημαθίας στο γήπεδο των Παλατιτσίων.
Η Καστοριά άνοιξε το σκορ στο πρώτο μόλις λεπτό με σουτ του Τοροσίδη από μακριά, που δεν μπόρεσε ο Τσιμπρής να αποκρούσει. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μελιόπουλος με σουτ από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Βύζας με ωραία προσπάθεια έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους γράφοντας το 2-1. Στο 66’ ο Καραγιάννης ανέβασε το σκορ σε 3-1 και λίγο αργότερα πάλι με τον Βύζα πέτυχαν το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Καραγιάννης.
Μελανό σημείο ο τραυματισμός του αρχηγού της ΕΠΣΗ Πέιου, που δέχθηκε την μπάλα στο χέρι και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας, όπου διαπιστώθηκε κάταγμα του καρπού,του έγινε επέμβαση και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Τον αγώνα σφύριξαν οι Σιδηρόπουλος Κ. με βοηθούς τους Σελεμίδη Χαρ. Και Τριανταφυλλίδη Ι. του συνδέσμου Πέλλας.
 
ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 5
ΜΙΚΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 1
 
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: (Λυμούσης) Τσιμπρής, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης (41’ Βύζας), Ιωάννου (54’ Πατσιαβούρας), Καραγιάννης, Πέιος, Μελιόπουλος (62’ Λύτης)
 
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: (Μπαχαδερόγλου) Τσιφτσής, Σαββόπουλος, Χριστόπουλος (53’ Μήλιος), Καστανίδης, Πατσίκας, Μητρούλης, Τοροσίδης, Ευαγγέλου (49’ Μιχαηλίδης), Μπαμπάκος (69’ Λουδόβαρης), Παπουτσίδης, Ζήσης.
 
Βαθμολογία:
1. ΜΙΚΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 12 
2. ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 6 
3. ΜΙΚΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 6 
4. ΜΙΚΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 0 
5. ΜΙΚΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ 0 
neoiΜεγάλη νίκη και για τους Νέους με 6-3
Όσοι βρέθηκαν ασφαλώς στις κερκίδες των Παλατιτσίων, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, από το θέαμα και την ουσία που προσέφεραν οι δυο ομάδες Νέων της Ημαθίας και της Καστοριάς. Τελικά νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Ημαθίας με το ευρύ 6-3.
Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Ντούφα, αφού προηγουμένως χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες. Μετά από λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών, ο Μαρκόπουλος από 40 μέτρα “κρέμασε” τον Τάκο και ισοφάρισε σε 1-1. Με μια αλλαγή άρχισαν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, και στη θέση του τραυματία Συμεωνίδη μπήκε ο νεαρός Μυλωνάς.
Στο 47’ ο Νταμότσεβ με σουτ νίκησε τον Ανδρεόπουλο και έδωσε προβάδισμα με 2-1. Στο 52’ ο Κωτσόπουλος πέτυχε το 3-1. Στο 55’ ο νεοεισελθών Βούλγαρης μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 4-1.
Στο 72’ ο Γεωργιάδης με ατομική προσπάθεια σημείωσε το 4-2. Όμως στο 80’ ο Μυλωνάς με σουτ πέτυχε το 5-2. Η ομάδα της Καστοριάς που σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν παρέδωσε τα όπλα, στο 90’ κέρδισε πέναλτι με τον Γεωργιάδη, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Βασιλειάδης και ευστοχώντας έγραψε το 5-3. Στις καθυστερήσεις και μετά από κόρνερ των γηπεδούχων ο Χατζηγεωργίου με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε η ίδια τριπλέτα αλλά με διαιτητή τον Σελεμίδη Χαρ. (Σιδηρόπουλος Κ.,Τριανταφυλλίδης Ι.) του συνδέσμου Πέλλας.
 
ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΕΩΝ 6
ΜΙΚΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΕΩΝ 3
 
ΗΜΑΘΙΑ: (Λυμούσης) Τάκος, Τσολακίδης, Παπακωνσταντίνου, Ζούρκος, Μπλούκας, Ιντος, Νταμότσεβ (51’ Βούλγαρης), Χατζηγεωργίου, Συμεωνίδης (46’ Μυλωνάς), Ντούφας, Κωτσόπουλος.
 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Μπαχαδερόγλου) Ανδρεόπουλος, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, (59’ Σιαραφέρης), Πατσόγιαννης, Ζηνίδης, Κύρου (32’ λ.τρ. Γάκκιας), Στεργίου, Τσόπρας, (56’ Γκέγκας), Γεωργιάδης, Βλαχόπουλος, Βασιλειάδης.
Βαθμολογία: 
Ομάδα
1. ΜΙΚΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΕΩΝ 10 
2. ΜΙΚΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΕΩΝ 7 
3. ΜΙΚΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΕΩΝ 3 
4. ΜΙΚΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΝΕΩΝ 3 
5. ΜΙΚΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΕΩΝ 0 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *