ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια της Τετάρτης
zwdia1Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει ζητήματα που σχετίζονται με επικοινωνίες και μετακινήσεις. Ίσως σήμερα ζητήσετε πληροφορίες για δρομολόγια, ταξίδια και σεμινάρια ή διαλέξεις, ενώ γενικά οι επαφές σας θα είναι αυξημένες. Συγχρόνως, η είσοδος της Αφροδίτη στον Αιγόκερω ανοίγει το δρόμο σε καταλυτικές εξελίξεις γύρω από τα αισθηματικά, αφού τα πρώτα της «ραντεβού» θα είναι με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.
 
ΚΡΙΟΣ 

«Όσο ζω, μαθαίνω»
Άλλοι το μυαλό σας το έχετε σε εκδρομές και χειμερινά σπορ και άλλοι επικοινωνείτε με άτομα που μένουν μακριά. Συγχρόνως ίσως αναζητήσετε ευκαιρίες για να μάθετε νέα πράγματα ή να διευρύνετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δίνει τύχη σε ζητήματα καριέρας και συγχρόνως προμηνύει μια εποχή που θα χρειαστεί να ξοδεύετε με φειδώ, παρόλο που ίσως θα έχετε κάποια ενίσχυση από ηλικιωμένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1956 έχετε την τάση να αποκτήσετε τη φήμη ειδικού.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
«Καλή η σταθερότητα αλλά με μέτρο»
Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει αφενός ότι ερωτικά είστε ευέλικτοι και κάποιες πόρτες ανοίγουν και αφετέρου ότι ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις απαιτούν να μπορείτε να προσαρμόζεστε στις συνθήκες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων μέσα σε χώρους που σχετίζονται με τη γνώση ή την διδασκαλία και συγχρόνως προμηνύει έσοδα από νοητικές δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1967 θα εμπνεύσετε την αλλαγή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Μερικές ευθύνες δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν»
Οι σημερινές συναντήσεις ίσως είναι πολυάριθμες ενώ θα έχετε έναν πλουραλισμό επιλογών που θα σας επιτρέψει να μην βαρεθείτε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω προμηνύει μια περίοδο που θα σας απασχολήσουν πιο έντονα τόσο τα ερωτικά σας όσο και τα οικονομικά σας. Το βασικό κλειδί και στα δύο είναι η υπευθυνότητα. Συγχρόνως, θα πάρετε πρωτοβουλίες για ζητήματα μόρφωσης. Οι γεννημένοι του 1985 θα δώσετε έμφαση σε ομαδικές δραστηριότητες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Άλλο η ανοχή και άλλο η αποδοχή»
Στο χώρο της εργασίας ίσως κάποιες καταστάσεις χαρακτηρίζονται από υπερβολή ή ασυνέπεια, γεγονός που θα σας αγχώσει. Στον τομέα των σχέσεων ανοίγονται ευκαιρίες τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Παράλληλα, μια συνεργασία ίσως απαιτήσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Κάποιοι λογαριασμοί είτε θα έρθουν φουσκωμένοι είτε νωρίτερα από ό, τι τους περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1971 ερωτικά θα σπάσετε κάποια ταμπού.
 
ΛΕΩΝ 
«Αυτόφωτοι»
Η μέρα για τους περισσότερους από εσάς θα έχει την αίσθηση ενός ευχάριστου παιχνιδιού που έχει δράση και καλύπτει την ανάγκη σας για περιπέτεια. Σε κάποιες ερωτικές επαφές θα είστε τολμηροί πέραν του δεόντως ενώ κάποιοι δεσμοί ίσως σπάσουν χωρίς καμία προειδοποίηση. Το ξαφνικό και το απρόσμενο θα το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ενώ συγχρόνως θα χρειαστεί να μετακινηθείτε από κάποιες θέσεις ή τοποθετήσεις σας. Οι γεννημένοι του 1966 θα προτείνετε νέες ιδέες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Στο πρόγραμμα βάλτε και χρόνο για χαρά»
Ο χώρος του σπιτιού για τους περισσότερους από εσάς αποτελεί το χώρο όπου θα χρειαστεί σήμερα να κάνετε κάποιες μεταβολές, προκειμένου να νιώθετε πιο άνετα και ευχάριστα. Ζητήματα που αφορούν παιδιά θα τα πάρετε ιδιαίτερα σοβαρά ενώ πράγματα που αφορούν την ψυχαγωγίας σας επίσης θα τα χειριστείτε με κινήσεις καλά υπολογισμένες. Τα νεύρα σας ίσως αυτό τον καιρό να είναι πιο τεντωμένα και αυτό γιατί ακόμα δεν έχετε φέρει την τάξη που επιδιώκετε σε θέματα καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του 1960 θα συμμετάσχετε σε κάποια διανοητική δραστηριότητα.
 
ΖΥΓΟΣ
«Πες και αλλά»
Σήμερα, θα χρειαστεί να βγείτε έξω για δουλειές, να μιλήσετε με κάποιους συγγενείς ή προσφιλή πρόσωπα και να πάρετε κάποιες πληροφορίες. Με την είσοδο της Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, να προσέξετε τη διατροφή σας και πιθανόν να περιορίσετε κάποιες επαφές σας. Με κάποιες ενέργειές σας θα διαφοροποιήσετε την αισθηματική ζωή. Οι γεννημένοι του 1978 θα δώσετε τα χέρια για κάτι νέο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δούναι και λαβείν»
Οι μετακινήσεις σήμερα σχετίζονται τόσο με την είσπραξη χρημάτων όσο και με την πληρωμή λογαριασμών ενώ πολύ πιθανόν κάποια διαδρομή να σας κοστίσει περισσότερο από όσο πιστεύατε. Θα οργανώσετε κάποιες επαφές και θα αναλάβετε τη διαχείριση κάποιων πραγμάτων που απαιτούν μεθοδικότητα ή υπομονή. Ίσως κάποιες καταστάσεις στο χώρο του σπιτιού ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα αδιαφορήσετε για το τι λένε οι πολλοί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Σε διαρκή κίνηση»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Κάποιοι ίσως επιδοθείτε σε ραχάτι, άλλοι στη μετάδοση ειδήσεων και άλλοι στο χαβαλέ. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει πολυχρωμία και ευρεία γκάμα επιλογών. Στα οικονομικά σας ανοίγει μια περίοδος που αν κινηθείτε μέσα σε αυτά που υπαγορεύει το κλίμα λιτότητας, θα βγείτε ωφελημένοι. Οι γεννημένοι του 1982 θα αντιστρέψετε μια κατάσταση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Νέος χρόνος, νέα καλούδια»
Σήμερα, ίσως αφήσετε στο περιθώριο κάποιες καταστάσεις που σας ενόχλησαν και δώσετε περισσότερο έμφαση σε μια νέα ευκαιρία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, την εμφάνιση και τη σωματική σας κατάσταση όσο και με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Θα είστε πιο ευχάριστοι και συνάμα πιο γοητευτικοί ενώ μια νέα σχέση μπορεί να μπει στη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε την τάση ρίξετε κάποια χρήματα στη δουλειά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Αιώνιοι αναζητητές»
Η μέρα είναι αφιερωμένη σε ενδιαφέροντα που δεν είναι συμβατικά και συνηθισμένα τουλάχιστον για το μέσο άνθρωπο, όμως εσάς σας εξιτάρουν και σας δίνουν την ευκαιρία να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας. Ζητήματα οικίας και συγχρόνως νομικά θέματα ίσως σας αγχώσουν και θα θελήσετε να τα κρατήσετε κρυφά από κάποιους. Επιπλέον, κάποιοι συγγενείς ίσως σας φορτώσουν δικές τους δουλειές ή εξαιτίας κάποιας αλλαγής επιφορτιστείτε περισσότερες ευθύνες. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε ευκαιρίες για χειμερινές εκδρομές.
 
ΙΧΘYΕΣ 
«Μεγάλοι δείχνουν, μικροί είναι»
Με τη Σελήνη στον 10ο σήμερα είστε προσγειωμένοι όσον αφορά σε ζητήματα καριέρας και συγχρόνως αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας στο μάξιμουμ. Επαφές με πληθωρικά, χαρούμενα ή μεγάλα σε ηλικία πρόσωπα μπορεί σήμερα να σας δώσουν μια χαρά, ίσως όμως να σας βάλουν σε σκέψεις με τα καμώματά τους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δείχνει ότι θα λάβετε πιο σοβαρά την έννοια της φιλίας στη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1968 θα καθιερώσετε μια νέα συνήθεια.
astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *