ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Άδικη ήττα της Αλεξάνδρειας στη Νάουσα (φώτο – βίντεο)

Άδικη ήττα της Αλεξάνδρειας στη Νάουσα (φώτο – βίντεο)
DSCF6467Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στη Νάουσα κόντρα στον ΦΑΣ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Η Αλεξάνδρεια παρουσιάστηκε ανώτερη της γηπεδούχου ομάδας και σαφώς κατά πολύ βελτιωμένη από τις εμφανίσεις που έκανε πριν από την μεταγραφική ενίσχυση του χειμώνα. 
Οι πράσινοι θα μπορούσαν να…

ανοίξουν το σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αφού κυριάρχησαν καθολικά στα πρώτα 25 λεπτά. Ωστόσο ο Κίτσας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που κατάφερε ο παλιός ποδοσφαιριστής της Αλεξάνδρειας Γασπαράτος στο 37′ που άνοιξε το σκορ για τη Νάουσα (1-0). Στο 41′ ο ίδιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, πέναλτι που κέρδισε ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της Αλεξάνδρειας, ο Πιπινίκας. 
Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο που κατέγραψε ο φακός του Θωμά Σαπουνόπουλου: 

Στο 2ο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια και πάλι ήταν καλύτερη των γηπεδούχων. Κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 76′ με τον Γιώργο Κίτσα. Ένα καθαρό τέρμα των πρασίνων ακυρώθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης. 
Το ζητούμενο είναι πως η Αλεξάνδρεια έχει αλλάξει κατά πολύ την αγωνιστική της εικόνα και πλέον βλέπει με τελείως διαφορετικό μάτι τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία η οποία ταυτόχρονα θα σημάνει και την είσοδο της ομάδας στη νέα κατηγορία που θα σχηματιστεί από την επόμενη περίοδο. 
 
Νάουσα: Παπαδόπουλος, Καραλιόπουλος, Γ. Αργυρίου, Καραμεταξάς, Περηφανόπουλος, Μπουλγουρίδης, Παπαδής (62’ Ιωαννίδης ), Π. Αργυρίου, Πιπινίκας (84’ Μανδάλης), Γασπαράτος, Πασχάλης (80’ Μουρίκης).
 
Αλεξάνδρεια: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Ζωγράφος, Καμπερίδης, Αβραμίδης (64’ Βλάχος), Αραμπατζής, Κίτσας, Παπαδημητρίου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *