ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δριμεία επίθεση στον δήμαρχο έκανε χτες ο Κώστας Ναλμπάντης

Δριμεία επίθεση στον δήμαρχο έκανε χτες ο Κώστας Ναλμπάντης
nalbantisΔριμεία επίθεση στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη εξαπέλυσε στη χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ναλμπάντης με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2013. Ο Κώστας Ναλμπάντης αφού χαρακτήρισε την ψήφιση του προϋπολογισμού κορυφαία πράξη του δημοτικού συμβουλίου, ανέφερε πως θα περίμενε να δει στις σελίδες του την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας να ξεδιπλώνει λύσεις για τα…

ζωτικής σημασίας προβλήματα των πολιτών. “Μία διοίκηση του δήμου πρέπει να έχει όραμα και να βλέπει σε χρόνο μέλλοντα” είπε χαρακτηριστικά. 
Στη συνέχεια ο Κώστας Ναλμπάντης παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του νυν δημάρχου από το 2010 και διαβάζοντας από τις εσωτερικές σελίδες για τις τότε δεσμεύσεις ανέφερε πως δεν έγινε τίποτα απολύτως σχετικά με την καταπόλεμηση της ανεργίας και την προστασία του περιβάλλοντος. “Λείπει η διάθεση για την προστασία των πολιτών αλλά δεν λείπει για μεγάλες και ψεύτικες δεσμεύσεις” ανέφερε. 
Διαβάζοντας τον προϋπολογισμό, ο Κώστας Ναλμπάντης τόνισε πως πουθενά δεν υπάρχει πρόβλεψη για την ίδρυση του τμήματος αγροτικής ανάπτυξης στον δήμο, για την εκπόνηση σχεδίου αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών σε συνεργασία με το ΑΠΘ, για την αξιοποίηση της γεωθερμίας στη γεωργία και την ίδρυση κέντρου εκπαίδευσης και κατάρτισης αγροτών. Όλα τα παραπάνω όπως είπε ο νεαρός πολιτικός είχαν προβλεφθεί από την νυν διοίκηση του δήμου το 2010 αλλά δεν υλοποιήθηκαν στα τρία χρόνια διοίκησης. “Δυστυχώς για εσάς κ. δήμαρχε το ψέμα έχει κοντά πόδια” ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Ναλμπάντη. 
Τέλος αναφερόμενος στο κλείσιμο των ΚΑΠΗ του δήμου Αλεξάνδρειας ο Κώστας Ναλμπάντης χαρακτήρισε την διοίκηση του Φώτη Δημητριάδη ως διοίκηση που στην θητεία της η τρίτη ηλικία χάνει τον φυσικό της χώρο και οδηγείται σε απόγνωση. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *