ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κοζάνη – Αλεξάνδρεια 2-0 (ρεπορτάζ)

Κοζάνη – Αλεξάνδρεια 2-0 (ρεπορτάζ)
alexandriakozaniΧρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά στονα αγώνα της Αλεξάνδρειας στην έδρα της Κοζάνης για να πάρουν οι γηπεδούχοι το πολύτιμο τρίποντο το οποίο τους διατήρησε πρώτους στην βαθμολογία και βύθισε ακόμα περισσότερο τους πράσινους του Τόλη Τερζή. Η Κοζάνη η οποία συνεχίζει το απόλυτο σερί μένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει δεχτεί κανένα γκολ. Από την άλλη η…

Αλεξάνδρεια παραμένει χαμηλά βαθμολογικά βλέποντας τον Πυρσό Γρεβενών να ξεφεύγει 7 βαθμούς και την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία να απομακρύνεται. 
Η Αλεξάνδρεια δεν ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα και μπορεί να ειπωθεί πως κόντραρε στα ίσα την πρωτοπόρο ομάδα που δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η Κοζάνη ωστόσο πολύ γρήγορα μπήκε στο παιχνίδι και κατάφερε να επισκεφτεί τα καρέ του Κύρου με τους πράσινους να προσπαθούν κυρίως με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το λευκό 0-0. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη εισήλθε στον αγωνιστικό με καθαρά επιθετικούς προσδιορισμούς με σκοπό να “καθαρίσει” το παιχνίδι. Η Αλεξάνδρεια άντεξε στην πίεση για 63΄ λεπτά και από το 63′ μέχρι το 65′ δέχτηκε δύο τέρματα και κάπου εκεί το παιχνίδι τελειώσε. Στο 63′ μετά την κάθετη μπαλιά του Τοπάλη, ο Ζηνόβιος “τσίμπησε” την μπάλα από τον Κύρου που τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλουκίδης που άνοιξε το σκορ για την Κοζάνη. Δύο λεπτά αργότερα ο Τοπάλης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ζηνόβιο που πέρασε και τον Κύρου και σε κενή εστία έγραψε το τελικό 2-0.  
ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Τζερεμές (58′ Ντεμιράϊ), Ζηνόβιος (88′ Μπίντσης), Τοπάλης (85′ Μπέμπης), Κυρ. Παπαδόπουλος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Πιπιλιάρης (86′ λ.τ. Βλάχος), Μυλωνάς, Κ. Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Ζωγράφος, Α. Παπαδόπουλος (70′ Νουσιόπουλος), Αραμπατζής, Κίτσας, Χαλβατζής (40′ λ.τ. Καμπερίδης), Τεπετός. 
Διαιτητές: Τζοφώλης, Νταλούκας, Τζανής (Τρικάλων).
Σοφία Λυσιόβα
 
Αύριο στο Αλεξάνδρεια – Γιδάς φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση και βίντεο με δηλώσεις του προπονητή της Αλεξάνδρειας Τόλη Τερζή στην κάμερα του Μάκη Σαπουνόπουλου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *