ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 01 2013

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 01 2013
zodia231111Η εβδομάδα ξεκινά λαμπερά και δημιουργικά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα να τονίζει την ανάγκη για χαρά, χειροκρότημα και θαυμασμό. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη αργά το απόγευμα προοιωνίζει συγκρούσεις με γυναικεία πρόσωπα αλλά και δραστηριότητες που απαιτούν σκληρή δουλειά. Το τρίγωνο του Ερμή με τη Μαύρη Σελήνη ευνοεί μυστικά ραντεβού, παθιασμένες συναντήσεις και κρυφές μετακινήσεις. Οι τυχεροί είστε…

σήμερα τόσο τα ζώδια της Φωτιάς όσο και του Αέρα.
ΚΡΙΟΣ 
«Στο κυνήγι της δόξας»
Βάλτε μπρος τα ερωτικά σας σχέδια και κυνηγήστε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά, μόδα, αθλητισμό ή συνδέονται με πρόσωπα σημαντικά. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται στο χώρο μιας ομάδας, ενός συλλόγου ή μιας κοινότητας. Πριν κάνετε την οποιαδήποτε επαγγελματική συμφωνία χρειάζεται να έχετε κοιτάξει και τους όρους με τα μικρά γράμματα. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Αντέχω»
Η ψυχή σας είναι δυνατή και αυτό αποδεικνύεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε τόσο μέσα στο σπίτι όσο και με συγγενικά σας πρόσωπα. Μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας συγκεντρώνεται στα επαγγελματικά σας, δεδομένου ότι συμβαίνουν αλλαγές που σας κρατούν σε εγρήγορση. Φροντίστε να κρατήστε ισορροπίες και να μην αποκλίνετε από τις αρχές και τα πιστεύω σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα επιλύσετε οικονομικά προβλήματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Τα θέλω όλα»
Είστε σίγουροι για αυτά που λέτε και πιθανόν να μη δέχεστε αμφισβήτηση από κανέναν, έστω και μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στην ερωτική ζωή σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ποθητοί. Πολύ πιθανόν να σας γίνει πρόταση να παντρέψετε ένα ζευγάρι ή να βαπτίσετε ένα παιδάκι. Δραστηριότητες που σχετίζονται με μάθηση, διδασκαλία, γνώση και πληροφόρηση ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1978 θα αισθανθείτε ότι είστε κάτι ιερό στη ζωή ενός προσώπου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Επηρεάζομαι»
Εξέχουσες ή σημαντικές προσωπικότητες επηρεάζουν το πώς βλέπετε τα πράγματα ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες λαμπερές αγορές. Νέες γνωριμίες μπορεί να αλλάξουν το αισθηματικό σκηνικό της ζωής σας ενώ συνεργασίες και συμφωνίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να ωφεληθείτε ή να βγείτε κερδισμένοι. Θα έχετε την τάση να κάνετε νέες επενδύσεις και συγχρόνως κάποιες ρυθμίσεις που σχετίζονται με φόρους ή δάνεια. Οι γεννημένοι του 1987 θα δώσετε μια υπόσχεση που δεν κρατήσετε.
ΛΕΩΝ 
«Βελτιώνομαι»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε γεμάτοι δυναμισμό και αισθάνεστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια συμφωνία ή συνεργασία που επιθυμείτε. Πολύ πιθανόν να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο ομορφιάς ενώ θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ της ένδυσής σας. Επαγγελματικά οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Οι γεννημένοι του 1980 θα μεταφέρετε κάποιες επαγγελματικές έγνοιες στη σχέση σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Με ενοχλεί»
Σήμερα έχετε παράπονα από πρόσωπα που τα αγαπάτε αλλά νιώθετε ότι με τη συμπεριφορά τους πληγώνεστε. Συγχρόνως, μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν με πρόσωπα κύρους ή εξουσίας. Αισθηματικά, θα έχετε τη διάθεση να παίξετε, να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή θα δραστηριοποιήσετε ένα νέο. Αποφύγετε να υπογράψετε δεσμευτικά συμβόλαια. Οι γεννημένοι του 1987 θα βγείτε από ένα αδιέξοδο.
ΖΥΓΟΣ
«Βγαίνω»
Η κοινωνική ζωή σας δίνει χαρά και άτομα γενναιόδωρα, χαρούμενα και λαμπερά αναζητούν την παρέα σας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά την παρέα σας ή μια ομάδα ατόμων. Ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές στο χώρο του σπιτιού που θα σας σοκάρουν ή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά θα έχετε την τάση να αναζητήστε κάτι που θα ξεφεύγει από τα ίδια και τα ίδια. Οι γεννημένοι του 1990 θα τραβήξετε χειρόφρενο στη μελαγχολία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Φωτιά στην καρδιά»
Σήμερα επιστρατεύετε όλες σας τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικότητες ή ιεραρχικά ανώτερα πρόσωπα. Αλλαγές θα κάνετε στον προσωπικό σας χώρο αφού φαίνεται ότι έχετε βαρεθεί κάποια στοιχεία και θέλετε εδώ και τώρα αλλαγή. Οικονομικά είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Οι πόροι σας είναι περιορισμένοι όμως έχετε να λαμβάνετε από κάποιους που σας οφείλουν. Οι γεννημένοι του 1987 θα διεκδικήσετε την αποκλειστικότητα.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Συντονίζομαι»
Σε οτιδήποτε κάνετε είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι κέφι και θετική ενέργεια. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια μετακίνηση για να συναντήσετε ένα σπουδαίο πρόσωπο ή άτομο που συνδέεται με μάθηση, διδασκαλία ή εξωτερικό. Επαγγελματικά, θα βρεθείτε πολύ κοντά με την επιτυχία όμως θα χρειαστεί να συνεχίζετε σκληρά για να κερδίσετε κάτι που έχετε βάλει στόχο. Αποφύγετε τις εντάσεις με φίλους. Οι γεννημένοι του 1983 θα δώσετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Κλήρωση»
Σήμερα δίνετε έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, ασφάλειες, επιδόματα και φόρους. Θα αναζητήστε μια λύση που θα σας επιτρέψει να πετύχετε κάτι που αποτελεί κρυφό πόθο σας ενώ ερωτικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους. Πολύ πιθανόν σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα να χρειαστεί να χαλάσετε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζετε. Οι γεννημένοι του 1983 θα ερωτευτείτε ένα πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Συμφωνώ»
Σήμερα μέσα στις σχέσεις ψάχνετε να βρείτε το έναυσμα για να δημιουργήσετε και να προσφέρετε κάτι όμορφο και καλό. Επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε ή να αγωνιστείτε για να περάσετε κάποιες θέσεις σας. Όσοι είστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση ίσως αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο να την κλείσετε. Ερωτικά όλα κυλούν καλά και τίποτα δεν σας αγχώνει. Οι γεννημένοι του 1987 ακολουθείτε το αντίθετο από αυτό που λένε οι άλλοι.
ΙΧΘYΕΣ 
«Εργάζομαι»
Η επαγγελματική ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και σε αυτή δίνετε σήμερα όλη σας την ενέργεια. Ευχαριστιέστε να κάνετε πράγματα που μπορούν να αναδείξουν τη δουλειά σας ενώ οι σχέσεις με τους υφισταμένους σας μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά. Ερωτικά οι προσδοκίες σας πραγματώνονται και νιώθετε ότι μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα οικονομικά σας που απαιτούν να πάρετε πρωτοβουλίες. Οι γεννημένοι του 1983 θα ενθουσιαστείτε με μια πρόταση.
astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *